.

Tykg

80+
Reaksiyon skoru
55
Ayın başında bir mouse aldım beğenmedim geldikten 1 saat sonra kargoladım gönderdim ama Donglesini koymayı unutmuşum red oldu bana geri geldi Dongleyi geri koydum bana verilen kargoya verme süresini geçirmedim zaten elime ulaştıgı gibi dongleyi koydum ve kutuladım 2 gün sonra iadeyi kargoya teslim ettim bu süre zarfında ürünü 1 saat bile kullanmadım. Ama bügün N11 tarafından üründe Deforme oldugundan dolayı iadeniz reddedilmiştir dendi ve Satıcı n11 yetkilerini gerekli resimli kanıtlarıda göndermiş ve n11 yetkilileride onaylamış bu durumu. üründe deformeyi bırak toz bile yoktu görünce şaşırdım yani kısaca İtiraz ettim talep açtı n11. ürünü iade etmeden önce resimlerini çekmiştim aşağıdan bakabilirsiniz toz bile yok üründe.

İşte bu yüzden n11 den ekran kartı alınmasını önermiyorum.

Ayın başında bir mouse aldım beğenmedim geldikten 1 saat sonra kargoladım gönderdim ama Donglesini koymayı unutmuşum red oldu bana geri geldi Dongleyi geri koydum bana verilen kargoya verme süresini geçirmedim zaten elime ulaştıgı gibi dongleyi koydum ve kutuladım 2 gün sonra iadeyi kargoya teslim ettim bu süre zarfında ürünü 1 saat bile kullanmadım. Ama bügün N11 tarafından üründe Deforme oldugundan dolayı iadeniz reddedilmiştir dendi ve Satıcı n11 yetkilerini gerekli resimli kanıtlarıda göndermiş ve n11 yetkilileride onaylamış bu durumu. üründe deformeyi bırak toz bile yoktu görünce şaşırdım yani kısaca İtiraz ettim talep açtı n11. ürünü iade etmeden önce resimlerini çekmiştim aşağıdan bakabilirsiniz toz bile yok üründe.
Dkdjejkdkdkdkskwsidjej ulan hacı skatezlerdeki jelatinleri niye söküyosun ,söktün niye düzgün takmıyosun şaşı bakıyor mouse. Ben satıcı olsam bu urunu bu halde birinin almayacağına eminim ben iade almazdim. Skatlerini vesaire sökmemiş olsanız alırdım.

Dkdjejkdkdkdkskwsidjej ulan hacı skatezlerdeki jelatinleri niye söküyosun ,söktün niye düzgün takmıyosun şaşı bakıyor mouse. Ben satıcı olsam bu urunu bu halde birinin almayacağına eminim ben iade almazdim. Skatlerini vesaire sökmemiş olsanız alırdım.
hocam remove etiketlerini bi ara aj159nl almıştım onlarda direkt söktüm Remove ları attım iade kabul ettiler onla alakası yok bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte bu yüzden n11 den ekran kartı alınmasını önermiyorum.
Normalde sorun yaşamazdım n11 le bi ara monitör almıştım 2-3 ay sonra sorun çıkartmıştı iade hakkımda olmadıgı için Servis raporu aldım ürün direkt iade oldu satıcı MSI yetkili satıcısıydı

Öyle bir dünya yok. İnternet alışverişi kanununa göre 14 gün içinde iade hakkı var hijyen ürünü değilse

• Beğen
Reaksiyonlar: Tykg
Öyle bir dünya yok. İnternet alışverişi kanununa göre 14 gün içinde iade hakkı var hijyen ürünü değilse
Ben hepsiburadadan 14. günün sonunda klavye iade etmiştim sorunsuz Bakalım itiraz talebi açmıştım ne dicekler.

Ayrıca , önce dongle göndermediği için satıcı açısından güvensizlik oluşturmuş olabilir. Öyle bir dünya yok değil ,her hafta ürün al kullan kullan iade et o zaman keyfi iade olayini abartiyorsunuz. Senin babanın mallarını alıp alıp iade edeyim bak nasil arkamdan sövüyorsun. :D
Sorun yok belli ki keyfi iade. Hem keyfi iade, hem skatez jelatinleri sökülmüş, hem eksik parça ile yollanmiş, bunlarin hepsi birleşince iade almamış olabilirler

Ayrıca , önce dongle göndermediği için satıcı açısından güvensizlik oluşturmuş olabilir. Öyle bir dünya yok değil ,her hafta ürün al kullan kullan iade et o zaman keyfi iade olayini abartiyorsunuz. Senin babanın mallarını alıp alıp iade edeyim bak nasil arkamdan sövüyorsun. :D
Sorun yok belli ki keyfi iade. Hem keyfi iade, hem skatez jelatinleri sökülmüş, hem eksik parça ile yollanmiş, bunlarin hepsi birleşince iade almamış olabilirler
Ben sana kanun ne diyorsa onu söylüyorum

Ben sana kanun ne diyorsa onu söylüyorum
Kanun olduğunu herkes biliyor biz esnaf değiliz ailemizde esnaf yok bende tüketiciyim. Ama bu durum suistimal ediliyor genellikle.

Kanun olduğunu herkes biliyor biz esnaf değiliz ailemizde esnaf yok bende tüketiciyim. Ama bu durum suistimal ediliyor genellikle.
Yani bunu göze alarak satışa girmeli, gamegaraj zaten fazlaca kazanan bir şirket bir mouse iade alsa batmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çikolata aldım. biraz yedim. paketini açtım ama iade edicem ühühühü
İade edebiliyorsun markete gidip beğenmedim diyerek, evet bu da hakkın

Knk zaten dediğim gibi Ürün elime ulaştığı gün 1 saat geçmeden iadeye gönderdim sonra Dongleyi unuttugumu mağazaya bildirdim soru cevaptan onlarda bugün size ürünü geri kargolayacağız dedi araya sürekli hafta sonu girmesinden süreç uzadı haftanın ilk günü mouse bana geldi dongleyi koydum sonra anında geri paketledim 2 gün kutulu halde bekledi kullanılmadı sonra kargoya teslim ettim gine hafta sonu girdi zaten kafadan 6 gün hafta sonundan dolayı gitmiş Ürünün kendisinden de anlaşılır kullanılıp kullanılmadığı hem arkadaşın dediği gibi böyle büyük firmalar böyle şeyleri göze alarak satışa girmeli Süistimallikle keyfe kullanimla iade edimle alakası yok bu durumun yani Mouse küçük oldugundan clicklere rahatça basamıyordum bunuda belirterek iade ettim zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,751
Üyeler
184,051
Son üye
ardian
Geri