10K Bütçe İle 3D Printer Önerisi

Ömer Murat KARACA

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,522
Merhabalar. Evde hobi amaçlı bir cihaz almak istiyorum. Mini ITX bir kasa (komple kapalı PC kasası değil, uzay montaj gibi sadece iskeletlerden oluşan basit bir yapı), ekran kartı dikey aparatı, Ryzen CPU kutusu, M2 SSD kutusu, M2 Vidası (Klipsli olanlardan) vb baskılar almayı düşünüyorum. Tek renk yazdırsa yeterli olur. Olabildiğince sessiz çalışacak, adetli basım yapabilecek (mesela Ryzen CPU kutusu ufacık, ondan tek basımda sallıyorum 5-10 adet basabilse süper olur) bir cihaz lazım. İlk cihazım olacak hayırlısı ile. Bir de taksit olursa tadından yenmez. Şimdiden teşekkürler

bambu lab a1 mini iyidir ama set olarak almak daha iyi olabilir güzel bir marka işini görür taksiti de var ama bütçeni azıcık aşıyor güzel bir şey olsun dersen incelemeni öneririm.

bambu lab a1 mini iyidir ama set olarak almak daha iyi olabilir güzel bir marka işini görür taksiti de var ama bütçeni azıcık aşıyor güzel bir şey olsun dersen incelemeni öneririm.
11'e bi sitede var ön sipariş Temmuz sonu teslim, harici stok göremedim. Tek renk işimi görür, 11'e de çıkarım 1K önemli değil ancak siteyi ilk kez gördüm

Creality Ender-3 V3 nasıldır hocam? en çok bu çıkıyor önüme

11'e bi sitede var ön sipariş Temmuz sonu teslim, harici stok göremedim. Tek renk işimi görür, 11'e de çıkarım 1K önemli değil ancak siteyi ilk kez gördüm

Creality Ender-3 V3 nasıldır hocam? en çok bu çıkıyor önüme
onun da yorumları fena durmuyor ama bambu labi tercih ederdim ben.

Geri