acelem yok ama bütçemi de pek esnetemem monitör parasını çıkarırsak 8500 tl falan kalıyor o fiyata toplanır mı tahminen 3060lı sistemkesinlikle beklemelisin
eğer acelen yoksa bekle
bence toplanır ama piyasaya belli olmazacelem yok ama bütçemi de pek esnetemem monitör parasını çıkarırsak 8500 TL falan kalıyor o fiyata toplanır mı tahminen 3060lı sistem
tek korkum da o işte bi anda piyasa alt üst olur alabileceğimden daha da kötü sistem alırım diye korkuyorumbence toplanır ama piyasaya belli olmaz
knk bende başka konumu açayım yoksa şimdi sorayımmı 3000 serisi hakkın dakesinlikle beklemelisin
eğer acelen yoksa bekle
kral senın yerınde olsam her parçayı alırım ram ssd kasa vs sadece ekran kartı kalır en azından zam gelsede bırtek ekran kartından yırtmıs olursuntek korkum da o işte bi anda piyasa alt üst olur alabileceğimden daha da kötü sistem alırım diye korkuyorum
buyurknk bende başka konumu açayım yoksa şimdi sorayımmı 3000 serisi hakkın da
kanka peki tek tek almak mı daha mantıklı yoksa direkt hazır sistem halinde mi hangisi daha ucuza gelirkral senın yerınde olsam her parçayı alırım ram ssd kasa vs sadece ekran kartı kalır en azından zam gelsede bırtek ekran kartından yırtmıs olursun
sen bilirsin ama ben beklerdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
buyur
3060 ti gelicek ilk bekle bence10k bütçe var monitör dahil 3060 beklemeli miyim ?
hazır sıstem ucuza gelır fakat istediğin parçalar denk gelmeyebilir geledebilirkanka peki tek tek almak mı daha mantıklı yoksa direkt hazır sistem halinde mi hangisi daha ucuza gelir
kanka peki tek tek almak mı daha mantıklı yoksa direkt hazır sistem halinde mi hangisi daha ucuza gelir
[/QUOTE toplu almak yerine tek tek daha iyi nakit paran varsa
knk bende 12 k bütçeye toplaya bilirmiyim monitör dahil yani 12 k yeter mi ?kral senın yerınde olsam her parçayı alırım ram ssd kasa vs sadece ekran kartı kalır en azından zam gelsede bırtek ekran kartından yırtmıs olursun
sen bilirsin ama ben beklerdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
buyur
3060ti a bütçe yeter mi ki3060 ti gelicek ilk bekle bence