ÖmerFarkov
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
anneme alacağım.uzun ömürlü olsun.Şuanki telefonu a6 ve 2017den beri kullanıyor.Bilindil markalar olursa çok iyi olur.
Kral you have been blocked diyor cimriden banmı yedim ben nasıl ya
Sizlik sıkıntı yok bende de o çıktı galiba arkadaş yanlış link atmışKral you have been blocked diyor cimriden banmı yedim ben nasıl ya
Düzelmiş de telefon önerirken birazcık daha dikkatli olmanızı öneririm. Attığınız telefon pek alınmaz maalesef.![]()
TECNO Spark 20 8/256 GB Beyaz (TECNO Türkiye Garantili) Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Tecno Spark 20 8/256 GB Beyaz (TECNO Türkiye Garantili) ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Tecno Spark 20 8/256 GB Beyaz (TECNO Türkiye Garantili) fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
DÜZELDİ M
bizim arkadaşda var yun için kullanıyor oyun perfonmas olrak iyi günlük kullanım içinde iyi kamerasıda var yani 50mp selDüzelmiş de telefon önerirken birazcık daha dikkatli olmanızı öneririm. Attığınız telefon pek alınmaz maalesef.
50 MP sadece göz boyamak için koyuluyor maalesef. Ayrıca o telefonun ömrünün pek ömürlü olacağını sanmıyorum.bizim arkadaşda var yun için kullanıyor oyun perfonmas olrak iyi günlük kullanım içinde iyi kamerasıda var yani 50mp sel