En güncel üretim ürünlerden bulmaya çalış, en azından yıllanmışlığı az olur. Bütçende 2020, 2017, 2015 üretim pro ve retina modeller bulunabiliyor sanırım. İşini görür.selam 10 bin tl butceye intel tabanlı nasil bi mac alabilirim
oyun işim yok batarya omru ve film dizi vs izleme amaçli
pil omru gerçekten uzun mu bi arkadaşim 2015 modelde 5-6 saat omur aldıgını ıddıa ediyor daEn güncel üretim ürünlerden bulmaya çalış, en azından yıllanmışlığı az olur. Bütçende 2020, 2017, 2015 üretim pro ve retina modeller bulunabiliyor sanırım. İşini görür.
Valla mac kullanmadım hiç bilgim yok. Alacağın kişiye pil sağlığını sormayı unutma. %90-100 arasıysa dediğin süreleri verebilir normal.pil omru gerçekten uzun mu bi arkadaşim 2015 modelde 5-6 saat omur aldıgını ıddıa ediyor da
incelik ve pil omru için aliyorum zaten deValla mac kullanmadım hiç bilgim yok. Alacağın kişiye pil sağlığını sormayı unutma. %90-100 arasıysa dediğin süreleri verebilir normal.
Film dizi için diyorsun, açıkçası macin ekranı bahsettiğin 0 ürünlere göre daha premium olacaktır. Mace yönelmen daha mantıklı, tablet almakta bir seçenek tabi rahatlık açısından.incelik ve pil omru için aliyorum zaten de
0 alsam pentium veya ryzen 3 cihazlar var bu paraya bilmiyorum ya
yanımdada taşıyacagım arada windows bilgisayar lazım oluyo yanımda daFilm dizi için diyorsun, açıkçası macin ekranı bahsettiğin 0 ürünlere göre daha premium olacaktır. Mace yönelmen daha mantıklı, tablet almakta bir seçenek tabi rahatlık açısından.