Neler Yeni

10K lik sistem tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Uğur BABAN
Bütçe
11111
Arkadaşlar merhabalar herkese, bir kaç tane hazır sistem buldum bunlarla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum hangisini almalıyım.. Donanım Arşivi'nin cıkardığı son sistem düşük stoktan dolayı alamadım PC Hocası da yeni bir sistem ne zaman hazırlayacağını bilmediğim için kendim araştırdım biraz.
Sistemler bunlar;

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Arkadaşlar merhabalar herkese, bir kaç tane hazır sistem buldum bunlarla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum hangisini almalıyım.. Donanım Arşivi'nin cıkardığı son sistem düşük stoktan dolayı alamadım PC Hocası da yeni bir sistem ne zaman hazırlayacağını bilmediğim için kendim araştırdım biraz.
Sistemler bunlar;
Vaoov ilk secenekdeki Dragos u eleyin .İçine bakmadim bile .Ama yine de almayın onu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemler bunlar;
İlla buralardan alacaksan ve vaktin yoksa 3050 lerden birini al

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Uğur BABAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vaoov ilk secenekdeki Dragos u eleyin .İçine bakmadim bile .Ama yine de almayın onu
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlla buralardan alacaksan ve vaktin yoksa 3050 lerden birini al
bu ay sonuna kadar almam gerekiyor yeni sistem varsa tavsiye sistem olabilir

Allmuted

80+ Bronze
Hazır sistem kovala youtuberlardan. Donanım arşivi 6600 li sistemi 10kdan sattı yanlış bilmiyorsam işlemcide r5 5500

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Efe Kırmaz
Sistemler bunlar;
hiçbiri alınmaz. Özellikle en baştaki rezil bir sistem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Uğur BABAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hazır sistem kovala youtuberlardan. Donanım arşivi 6600 li sistemi 10kdan sattı yanlış bilmiyorsam işlemcide r5 5500
PC hocası ve Donanım Arşivi dısında bildigim yok. Donanım Arşivi de cıkardığı son sistem cok az stok vardı yetişemedim..

Allmuted

80+ Bronze
PC hocası ve Donanım Arşivi dısında bildigim yok. Donanım Arşivi de cıkardığı son sistem cok az stok vardı yetişemedim..
Olsun hocam. Zaten yükselicek fiyatlar yükseldi arkadaşın dediği gibiyse ay sonu beklenir 10 gün kalmış zaten. Ben de sizin için diğer arkadaşlar için her siteye bakıyorum ama zaten normal fiyatlar böyle iyi bir indirim yok o yüzden bi mantığı yok almanın bence. 6600lü sisteme erişebiliyoken neden daha aşşağısına tabi olasınız?. Ben parçalarımı tek tek topladım kendi bütçeme göre iyi para harcadım 1k eksik diye 6600 alamadım 1-2 gömlek geride kaldım gpuda. Mutlaka bekleyin düzgün ve bütçenize uygun olanı yakalarsınız. Ama türkiye tabi fiyatları kimse kestiremiyor.

Top Bottom