10K sıfır laptop önerisi

Yphen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
545
Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi 10K bütçem var yazılım işlerim için geçici olarak laptop bakıyorum bu bütçe de en iyisi hangisi bilmiyorum aradığım tek özellik HDMI girişi olması çünkü monitöre bağlayacağım extra conventer almak istemiyorum bir de ek olarak usb çoklayıcı lazım onun içinde öneri yaparsanız yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yazılım işlerim için kullanacağım yeterli olur mu yani vscode python kullanacağım sadece o kadar birde Windows 10 kurarım stabil sürüm 1909
raspberry pi ile bile yapabilrisin bu dediğini. 3.5K ya 8gb pi5 al, üstüne mönitör al. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:D

raspberry pi ile bile yapabilrisin bu dediğini. 3.5K ya 8gb pi5 al, üstüne mönitör al. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:D
Bu laptop o kadar mı kötü altı üstü kod yazacağım sadece?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi 10K bütçem var yazılım işlerim için geçici olarak laptop bakıyorum bu bütçe de en iyisi hangisi bilmiyorum aradığım tek özellik HDMI girişi olması çünkü monitöre bağlayacağım extra conventer almak istemiyorum bir de ek olarak usb çoklayıcı lazım onun içinde öneri yaparsanız yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ya 5 k fazla fiyat ver ya da 2.el almaya bak. Suanki seceneklerle 10k yi çope atmissin gibi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,846
Üyeler
175,115
Son üye
legens07
Geri