10k toplama bilgisayar vatan

ALFAomer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
142
Vatandan topliyacaktim ama biraz ürünlerini pahalıya satıyorlar ürünlerinde sorun çıktığında yardımcı olurlar mi sorun yasarmiyim bilmiyorum ilk defa masaüstü bilgisayar alicagim monitör dahil 10k olucak internetten al diyenlere maalesef başka bir yerden alma şansım yok ailem izin vermiyor

sorun yaşamazsın ama ekran kartı stokları yok diye biliyorum.

Tamm ben stokları takıp ediyorum sizin topliyacaginiz sisteme göre bakican

Vatandan topliyacaktim ama biraz ürünlerini pahalıya satıyorlar ürünlerinde sorun çıktığında yardımcı olurlar mi sorun yasarmiyim bilmiyorum ilk defa masaüstü bilgisayar alicagim monitör dahil 10k olucak internetten al diyenlere maalesef başka bir yerden alma şansım yok ailem izin vermiyor
bende yaklaşık 2 ay önce vatandan 8.5k lık sistem topladım monitör dahil yardımcı oluyolar bi sıkıntı yok ama zaten üründe bişey çıkınca servis ilgileniyo vatan sadece bunun kargolanmasını sağlıyo o kadar

vatanda stok yok

MSI GEFORCE RTX 2070 SUPER li sistem toplamak istesem kaç bin TL'ye toplarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,096
Üyeler
188,034
Son üye
Maqita
Geri