Neler Yeni

10s Mi 9 Pro Mu Hangisi

McroExe_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berat Kaya
Bütçe
6500
Arkadaşlar redmi note 10s almayı düşünüyorum işlemci bakımından ekran bakımından fln hoşuma gitti bide foruma sorayım dedim. Ayrıca aklımda birkaç soru var bunlardan biri mediatek g95 işlemcisi hakkında. Bu mediatek işlemcilere 7-8 aydan sonra aşırı performans düşüşü olduğu söyleniyor doğru mu. Ayrıca MIUI dedikleri kadar performanssız mı. Yakın zamanda MIUI 13 çıkacak onda performans daha iyileşecekmiş. Başka telefon önerilerine de açığım bu arada. (Çok Oyun Oynamam Oynadığım Oyunlar LOL VE 8 BALL POOL Çoğunluk Youtube İnstagram Tiktok)

note 10s mi note 9 pro mu hangisi alınır

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Arkadaşlar redmi note 10s almayı düşünüyorum işlemci bakımından ekran bakımından fln hoşuma gitti bide foruma sorayım dedim. Ayrıca aklımda birkaç soru var bunlardan biri mediatek g95 işlemcisi hakkında. Bu mediatek işlemcilere 7-8 aydan sonra aşırı performans düşüşü olduğu söyleniyor doğru mu. Ayrıca MIUI dedikleri kadar performanssız mı. Yakın zamanda MIUI 13 çıkacak onda performans daha iyileşecekmiş. Başka telefon önerilerine de açığım bu arada. (Çok Oyun Oynamam Oynadığım Oyunlar LOL VE 8 BALL POOL Çoğunluk Youtube İnstagram Tiktok)

note 10s mi note 9 pro mu hangisi alınır
Mi 9 prodan bahsediyorsan kesinlikle mi 9 pro

McroExe_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berat Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 9 prodan bahsediyorsan kesinlikle mi 9 pro
xiaomi note 9 pro Ve xiaomi redmi note 10s bunlar