bruhmrxcdf
80+
11 bin TL'ye Windows 10 yüklü ve donanım özellikleri iyi bir laptop ekranı da 120 Hz sizce alınır mı bu fiyata?
Kendim kurup chipset driver, yonga set driver bir sürü şey ile uğraşmak istemiyorum, zaten ekran kartı sürücülerini elle yükleyeceğim, hem daha rahat olur hazır kurulu windowswin 10 için 1000 TL fazladan vermeyin kendiniz kurun ve daha iyi özellikli bir laptop alın
Stokta yok.daha iyi.Tulpar T7 V20.2 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T7 V20.2 17,3" Gaming Laptop, Intel Comet Lake Core i7 - 10750H işlemcisi ile oyuncuları terleten en yüksek oyun zorluklarını görmezden geliyor.www.monsternotebook.com.tr
Stokta olanı attık.Stokta yok.
Sen bir şey yapmıyorsun. Windows Update gerekli şeyleri yapıyor. Sırf 10 dakikalık kurulum işlemi için 1200 TL fazladan vermek mantıksız.Kendim kurup chipset driver, yonga set driver bir sürü şey ile uğraşmak istemiyorum, zaten ekran kartı sürücülerini elle yükleyeceğim, hem daha rahat olur hazır kurulu windows
+1Sen bir şey yapmıyorsun. Windows Update gerekli şeyleri yapıyor. Sırf 10 dakikalık kurulum işlemi için 1200 TL fazladan vermek mantıksız.