🔥🔥🔥11-13 Temmuz arası Vodafone 20Gb Tarife 132TL🔥🔥🔥

Türk telekomdan geçmeyi düşündüm de taahhüte 45 gün var , ne kadar ceza öderim bilen var mı?
Benim 15 gün vardı. Direkt kilitliyorlar. O yüzden hiç geçmeyi denemedim. Twitter'dan Türk Telekom desteğe yazın. 1000 küsürlerden başlayıp % indirip yaptı ondan tekrar % indirim yaptı. Telsiz kullanım ücreti dahil 20 GB 230 TL,30 GB 280 TL dedi. Bende 30 GB kabul ettim. TT'den uğraşmadan cayma bedelsiz kurtuluşun yolu taahhüt bitince faturasıza geçmek. Ondan sonra operatör değiştirirsiniz. Türk Telekom Kanunları.

Hattı aldım Vodafone ücretsiz şekilde

Turkcell de 60GB 1000dk için 390 TL ödüyorum, taahhüt ün bitmesine 11 gün var aynı paketi 630 TL ye yenileyebiliyorum. Bu paket çok çok iyi fiyattaymış yalnız ben ortalama 30GB civarı internet kullanıyorum bunun 30 yada 40GB versiyonu yok mu acaba?

Bir de TT mu yoksa vodafone mu hangisi tercih etmek lazım ?

Turkcell de 60GB 1000dk için 390 TL ödüyorum, taahhüt ün bitmesine 11 gün var aynı paketi 630 TL ye yenileyebiliyorum. Bu paket çok çok iyi fiyattaymış yalnız ben ortalama 30GB civarı internet kullanıyorum bunun 30 yada 40GB versiyonu yok mu acaba?

Bir de TT mu yoksa vodafone mu hangisi tercih etmek lazım ?
40GB versiyonları bildiğim kadarıla yok ama bölgenize göre hangisi daha iyi çekiyorsa tercih edilemli ben vodafonecuyum açıkcası.

Turkcell taahhüdüm ağustosta bitiyor cayma bedeli vs çıkar mı acaba bilen varsa söylerse sevinirim

Turkcell taahhüdüm ağustosta bitiyor cayma bedeli vs çıkar mı acaba bilen varsa söylerse sevinirim
Geçmiş dönem indirim tutarı ile gelecek dönem indirimli tarife tutarından hangisi daha az ise o kadar cayma bedeli çıkar. Büyük ihtimalle temmuz ve ağustos ayını ödersiniz cayma olarak. Örnek tarife 150 tl indirimsiz 400tl ise geriye 2 ay kaldıysa ==> 10*250= 2500 ve 150*2 = 300 olduğundan 300 ödersiniz.

Son düzenleme:
Geçmiş dönem indirim tutarı ile gelecek dönem indirimli tarife tutarından hangisi daha az ise o kadar cayma bedeli çıkar. Büyük ihtimalle temmuz ve ağustos ayını ödersiniz cayma olarak.
Şimdi baktım hocam kontrat bitimime 11 gün varmış. Temmuz faturasını da ödedim birkaç gün önce

Benim 15 gün vardı. Direkt kilitliyorlar. O yüzden hiç geçmeyi denemedim. Twitter'dan Türk Telekom desteğe yazın. 1000 küsürlerden başlayıp % indirip yaptı ondan tekrar % indirim yaptı. Telsiz kullanım ücreti dahil 20 GB 230 TL,30 GB 280 TL dedi. Bende 30 GB kabul ettim. TT'den uğraşmadan cayma bedelsiz kurtuluşun yolu taahhüt bitince faturasıza geçmek. Ondan sonra operatör değiştirirsiniz. Türk Telekom Kanunları.
Son ay cayma çıkmıyor boşuna 100TL pahalı tarifede kalmışsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk telekomdan geçmeyi düşündüm de taahhüte 45 gün var , ne kadar ceza öderim bilen var mı?
O ayın tarife ücreti + bir aylık tarife ücreti kadar daha cayma bedeli.

Son ay cayma çıkmıyor boşuna 100TL pahalı tarifede kalmışsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O ayın tarife ücreti + bir aylık tarife ücreti kadar cayma bedeli.
TT için o olay artık eskide kaldı. Şikayetvar'a yazılan şikayetlere de bakabilirsiniz. Direkt kitliyorlar.

Geri