Çözüldü✓ 11-13k arası Monitör önerisi

Ben bu hafta Asus Tuf VG27AQML1A aldım. Geçen yıl elimden Monster Aryond A32 çıkarmıştım. Yakın mesafede 32 inch monitör kullanmak, hele kaliteli değilse gerçekten gözler için eziyet. Asus'a dönersek beni çok mutlu etti. Monster'a göre kalitesini fazlasıyla hissettiriyor. Hz değerleri artı ancak benim için pek elzem değil 144HZ'den fazla olmasını umursamıyorum. Görüntü kalitesi olarak fazlasıyla tatmin etti. Ölü piksel veya ghosting'e rastlamadım. Samsung yerine Asus'u tercih ettiğim için mutluyum.

Bahsettiğiniz panel modeli olayını tam olarak bilmiyorum ama canlı bir panele sahip renkler konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım, ghosting olayı gözüme hiç çarpmadı tek eksi olayı hoparlör olmaması olabilir, ışık sızması da yok denecek kadar az seviyede fiyatının biraz tuzlu olması olayına çok lafım yok, lakin kalitesiz bir monitör kesinlikle değil.
Ben beyaz modelini kullanıyorum, çok da memnunum. Ghosting baya az, ışık sızması da yok. Ölü piksel de çıkmadı. Açıkcası ben de onu öneririm. Panel modelinden bilgim yok.
Ben de almadan önce onu düşünüyordum sonra çok şikayet gördüm. Demek siz şanslı olanlardansızınız. YT'de Kaçak TV diye kanal var adam 2 tane alıyor 2'si de sorunlu çıkıyor videosu var

Kullandğım 32" 21k olmuş bile Vatan'da, 2 haftaya her yerde olur. :censored:
1758804087408.webp

evt şuan 16k H.O

Geri