Çözüldü✓ 11-13k arası Monitör önerisi

Hocam metro metrobüsle gidiyorum hatta aldım gerçekten çok ilgililerdi personel beraber baktık ölü pixel varmı diye almış bulunmaktayım şimdi eve geçiyorum valla fena yordu ama değdi
Hocam hayırlı uğurlu olsun yorulduğunuza değecek bir monitör buna emin olabilirsiniz. Bu arada monitör 2k ama rekabetçi oyun da oynayabiliyorsunuz gecikme vs. hissiyatı olmadan o konuda da bilgi vereyim sadece hikayeli oyun monitörü değil yani. Curvy olması ekranda kaçırabileceğiniz açı sayısını minimuma indiriyor şahsen ben oynarken açı kaçırmıyorum ama herkese göre değişir bu da.

Çok seveceksiniz eminim G65B candır güle güle kullanın hocam.
Teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hayırlı uğurlu olsun yorulduğunuza değecek bir monitör buna emin olabilirsiniz. Bu arada monitör 2k ama rekabetçi oyun da oynayabiliyorsunuz gecikme vs. hissiyatı olmadan o konuda da bilgi vereyim sadece hikayeli oyun monitörü değil yani. Curvy olması ekranda kaçırabileceğiniz açı sayısını minimuma indiriyor şahsen ben oynarken açı kaçırmıyorum ama herkese göre değişir bu da.
Teşekkürler hocam monitörün 2k olduğunu bilerek aldım

Son düzenleme:
+ olarak vatan çalışanları fiyatın 16k sabit olacağını söylediler yakın zamanda alıcaklar elini çabuk tutsunlar

+ olarak vatan çalışanları fiyatın 16k sabit olacağını söylediler yakın zamanda alıcaklar elini çabuk tutsunlar
Kullandğım 32" 21k olmuş bile Vatan'da, 2 haftaya her yerde olur. :censored:

Kullandğım 32" 21k olmuş bile Vatan'da, 2 haftaya her yerde olur. :censored:
Hocam bu monitör mükemmel bir şeymiş valla kalitesi + VA panel olmasına rağmen 0 ghosting resmen beni IPS panelden soğuttu 10 watt hoparlör desen dehşet bir şey yani tek kelime ile mükemmel gerçekten akıcı bir 240 Hz deneyimi yaşattı bana

Hocam bu monitör mükemmel bir şeymiş valla kalitesi + VA panel olmasına rağmen 0 ghosting resmen beni IPS panelden soğuttu 10 watt hoparlör desen dehşet bir şey yani tek kelime ile mükemmel gerçekten akıcı bir 240 Hz deneyimi yaşattı bana
Bende sim racing için almıştım ısrarla G65B önermişti lig arkadaslarim aynı paraya çok iyi fast IPS modeller olmasına rağmen, 240hz 1ms gtg bile olsa işte başta VA diye ön yargı oluyor, neyse aldım geldim eve bende hocam kurdum ettim oturdum girdim yarışa.... Wow... Hafif bir tebessüm doğru kararı vermenin mutluluğu ile, tamam dedim işte bu. Çok iyi bir monitör gerçekten değeri yeni yeni anlaşılıyor bu yüzden uçtu zaten fiyatı. Güle güle kullanın 🥳

Bende sim racing için almıştım ısrarla G65B önermişti lig arkadaslarim aynı paraya çok iyi fast IPS modeller olmasına rağmen, 240hz 1ms gtg bile olsa işte başta VA diye ön yargı oluyor, neyse aldım geldim eve bende hocam kurdum ettim oturdum girdim yarışa.... Wow... Hafif bir tebessüm doğru kararı vermenin mutluluğu ile, tamam dedim işte bu. Çok iyi bir monitör gerçekten değeri yeni yeni anlaşılıyor bu yüzden uçtu zaten fiyatı. Güle güle kullanın 🥳
Teşekkürler hocam

rog xg27acs öneren olursa alma

samsung odyssey g65b
asus tuf VG27AQML1A
Hocam bu monitörü kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım. Bir problemi sorunu mu var?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam bu monitörü kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım. Bir problemi sorunu mu var?
Çoğu ürünü hatalı olduğundan asus aynısını farklı isimle üretiyor. Paneli de kötü bir model olan gamepower ın 5-6klık monitörü ile aynı

Çoğu ürünü hatalı olduğundan asus aynısını farklı isimle üretiyor. Paneli de kötü bir model olan gamepower ın 5-6klık monitörü ile aynı
Bahsettiğiniz panel modeli olayını tam olarak bilmiyorum ama canlı bir panele sahip renkler konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım, ghosting olayı gözüme hiç çarpmadı tek eksi olayı hoparlör olmaması olabilir, ışık sızması da yok denecek kadar az seviyede fiyatının biraz tuzlu olması olayına çok lafım yok, lakin kalitesiz bir monitör kesinlikle değil.

Hocam son olarak küçük bir sorum var FreeSync i nerden kapatabilirim ayarlarda bulamadımda

Ben beyaz modelini kullanıyorum, çok da memnunum. Ghosting baya az, ışık sızması da yok. Ölü piksel de çıkmadı. Açıkcası ben de onu öneririm. Panel modelinden bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,824
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri