11 Sene Sonra PC Aldım

17 yaşındayım 11 Senedir külüstür pc kullanıp hep izliyordum oyunları. Çalıştım biriktirdim ailemle beraber gt2 yi aldık. Çok mutluyum Abdullah Abi ve emeği geçen herkesten teşekkür ederim. Bu mutluluğumu Sizle paylaşmak istedim
Sistemi intel olarak aldım mağazada 1 tane varmış eniştem gitti aldı
hayırlı olsun bende 2008 de intel pentium core 2 ddr2 1 gb ram 500 mb ekran kartlı pc aldım 13 sene kullandım üniye gidince i7 rtx 3060 lı 16 gb ram li pc aldım

Hayırlı olsun bende en son 2009 yılında almıştım seneler sonra bu gün 2 PC aldık

Hayirli olsun hocam gule gule kullanmalar

Hepinizden Allah razı olsun bu mutluluğumu paylaştığınız için. Gerçekten bir aile gibi sevindim. Her şey için çok sağolun 🖤🫡

17 yaşındayım 11 Senedir külüstür pc kullanıp hep izliyordum oyunları. Çalıştım biriktirdim ailemle beraber gt2 yi aldık. Çok mutluyum Abdullah Abi ve emeği geçen herkesten teşekkür ederim. Bu mutluluğumu Sizle paylaşmak istedim
Hayırlı olsun kardeşim.

Hayırlı olsun kardeşim benim Allah daha iyilerini nasip etsin

Hayırlı uğurlu olsun inşallah yüksek FPS alırsınız

Bir şey soracağım sistem içerisinde kasa olarak vento vg10f var sorun yaratır mı? nasıldır

Hayırlı olsun.
Senin adına çok sevindim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,872
Üyeler
189,747
Son üye
Sarıadem