Neler Yeni

11. sınıf için hangisi

Semix59

80+ Silver
Kanka dershaneler olsun internet üzerinden dersler olsun hepsi para tuzağı. Çalışıp başarmak isteyen adam kafasına koymuştur zaten. Al kendin kitaplarını Konu anlatımlısı olsun soru bankası olsun evinde çalış. Anlamadığın yerleride hocalarından yardım etmesini istersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Baran Bakır
Kanka dershaneler olsun internet üzerinden dersler olsun hepsi para tuzağı. Çalışıp başarmak isteyen adam kafasına koymuştur zaten. Al kendin kitaplarını Konu anlatımlısı olsun soru bankası olsun evinde çalış. Anlamadığın yerleride hocalarından yardım etmesini istersin.
kanka bilmiyorum ya dershanede yapanlar geliyo sorularu okukda şak şak cevaplıyo ben daha soruyı yazmadan

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
öykülly
11 sayısalım dershaneye gitmiyorum, 9 ve 10 um neredeyse 0.Sizce Raunt veya Doping hafıza almalımıyım.Hedefim yüksek diş doktorluğu istiyorum ama konular yetişmiyor.
8F758531-407D-422A-A5AC-A7596BAF9D51.png

dostum belki bu görsel seni gülümsetebilir :) bu sene aldım hedefler kısmındaki diş ortak noktamız gibi görünüyor. ben baya verim alıyorum şu an, palme limit çözemezdim hiç özellikle ayt. takır takır çözüyorum şu an anladım soru tarzlarını

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
11 sayısalım dershaneye gitmiyorum, 9 ve 10 um neredeyse 0.Sizce Raunt veya Doping hafıza almalımıyım.Hedefim yüksek diş doktorluğu istiyorum ama konular yetişmiyor.
Bu sistemlere para dökmeyin.
O parayla test kitabı alın ve çözün çözemediğinin çözüm videosuna bak ondan da anlamadıklarını hocalarına sor.

Işıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Işıl Öztürk
Aynı şeyi yaşadım aslında bu yıl. 12. sınıftım ve dershaneye gitmiyordum fakat Raunt veya doping hafıza almak aklımdaydı. İkisini de kullanan arkadaşlarım vardı onlara sordum ve Raunt'a başladım. Gayet güzeldi ve kimya bölümünü kazandım. Raunt'u tavsiye ederim o yüzden

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Almana gerek yok.
Sadece düzenli ve doğru çalışma ile hedefine ulaşabilirsin.

er4yakcay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eray akcay
eğer yardımcı bir yol gösterici arıyorsan bence uygun olabilir. ayrıca gönderdikleri kitaplar da piyasanın en kaliteli yayınlarından. dijital kısımda da güzel bir soru havuzu var ve ortalamanın üstü konu anlatım videoları var. uygulamada seni motive edecek unsurlar var. tg deneme sınavları yapılıyor bunlar da gayet güzel. alırsan pisman olmazsın bence

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Konularını hallet full problem bas 10 önemli yetişir program yapman gerekir.
O gibi şeyleri ben önermiyorum çevremde kullananlarin hiçbiri kazanamadı.

efay144

80+ Silver
Raunt yerine Youtube çok daha iyi zaten Raunt veya Dopingin kat ve kat iyi hocaları Youtube de var bunu şöyle anlayabilirsin mesela sıradan bir hoca Youtube ilk başladığında hiç büyüyemez ancak o hocanın büyümesi için alanında çok başarılı olması lazım ki öyle tanınıp bilinsin. Mesela Rehber Mat mesela VİP Fizik mesela Rüştü Hoca daha bunun bir çok örneği var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,184
Üyeler
164,791
Son üye
yezzy111
Top Bottom