UchihaMadara
80+
- Reaksiyon skoru
- 138
- Konu Sahibi Konu Sahibi
antrenmanlarla matematik ne için?Antrenmanlarla matematik al en azından matematik temelini yap. Kalanı @Harley Quinn❖
antrenmanlarla matematik ne için?Antrenmanlarla matematik al en azından matematik temelini yap. Kalanı @Harley Quinn❖
12ama geç kalmadımmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kaçıncı sınıfsınız?
kanka bilmiyorum ya dershanede yapanlar geliyo sorularu okukda şak şak cevaplıyo ben daha soruyı yazmadanKanka dershaneler olsun internet üzerinden dersler olsun hepsi para tuzağı. Çalışıp başarmak isteyen adam kafasına koymuştur zaten. Al kendin kitaplarını Konu anlatımlısı olsun soru bankası olsun evinde çalış. Anlamadığın yerleride hocalarından yardım etmesini istersin.
Hocam bende aynı durumdayım 9-10 sıfırkanka bilmiyorum ya dershanede yapanlar geliyo sorularu okukda şak şak cevaplıyo ben daha soruyı yazmadan
11 sayısalım dershaneye gitmiyorum, 9 ve 10 um neredeyse 0.Sizce Raunt veya Doping hafıza almalımıyım.Hedefim yüksek diş doktorluğu istiyorum ama konular yetişmiyor.
Bu sistemlere para dökmeyin.11 sayısalım dershaneye gitmiyorum, 9 ve 10 um neredeyse 0.Sizce Raunt veya Doping hafıza almalımıyım.Hedefim yüksek diş doktorluğu istiyorum ama konular yetişmiyor.
Aynı şeyi yaşadım aslında bu yıl. 12. sınıftım ve dershaneye gitmiyordum fakat Raunt veya doping hafıza almak aklımdaydı. İkisini de kullanan arkadaşlarım vardı onlara sordum ve Raunt'a başladım. Gayet güzeldi ve kimya bölümünü kazandım. Raunt'u tavsiye ederim o yüzden11 sayısalım dershaneye gitmiyorum, 9 ve 10 um neredeyse 0.Sizce Raunt veya Doping hafıza almalımıyım.Hedefim yüksek diş doktorluğu istiyorum ama konular yetişmiyor.
Almana gerek yok.11 sayısalım dershaneye gitmiyorum, 9 ve 10 um neredeyse 0.Sizce Raunt veya Doping hafıza almalımıyım.Hedefim yüksek diş doktorluğu istiyorum ama konular yetişmiyor.
Konularını hallet full problem bas 10 önemli yetişir program yapman gerekir.11 sayısalım dershaneye gitmiyorum, 9 ve 10 um neredeyse 0.Sizce Raunt veya Doping hafıza almalımıyım.Hedefim yüksek diş doktorluğu istiyorum ama konular yetişmiyor.