Neler Yeni

11. Sınıfta Dershaneye Gitmek Gerekir mi?

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Ne tercih edilmeyen bölümler var bi bilseniz, ezbere konuşmak ya da cahilce konuşmak basit.
Ahaha bro şuanda Türkiye'de bir eğitim planı yok ben işten veya rahatlıktan bahsetmiyorum bilgi eğitim kültürden bahsediyorum yurtdışındaki üniversiteler ile Türkiye'yi bir kıyasla derim derim Türkiye'de eğitim konusunda cahil bir düzenin içindedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Türkiye'de gayet iyi üniversiteler var. En kıytırık üniversiteye gidenler diyor bunu genelde :d
Yurtdışında okuyorum? Türkiye Üniversitelerinide deneyimlemis birisiyim?

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Ahaha bro şuanda Türkiye'de bir eğitim planı yok ben işten veya rahatlıktan bahsetmiyorum bilgi eğitim kültürden bahsediyorum yurtdışındaki üniversiteler ile Türkiye'yi bir kıyasla derim derim Türkiye'de eğitim konusunda cahil bir düzenin içindedir
Olmasın? Ben oradan mezun olduktan sonra elimdeki kağıt sayesinde alacağım parayla kendimi kültürel ve sosyal açıdan geliştirebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Aynen öyle hocam. Şimdi bunu anlatmaya çalışsam yüksek ihtimal koyun diyip, malum partiyi savunduğumu düşünecekleri için bulamadım :)
Kankam umarım yurtdışına çıkıp buradaki üniversiteleri de deneyimleme şansın olur umarım

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İş ile alakalı değil Türkiye'de üniversite gereksiz ve bilgi eğitimden uzak zaten uniye iş için gidiyorsa biri sadece boştur
Kendi hayatını kurtarmak için üniversiteye gitmek mantıklı değil mi?
Hiçbir iş belli bir çalışma olmadan olmaz.
Forum için bile çalışanlar var, çalışmadan nasıl başarılı olacak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Kendi hayatını kurtarmak için üniversiteye gitmek mantıklı değil mi?
Hiçbir iş belli bir çalışma olmadan olmaz.
Forum için bile çalışanlar var, çalışmadan nasıl başarılı olacak?
Çalışmak dediğin sadece akademik başarı veya akademik çalışma değildir şahsi fikrimce bir inovasyon fikir üretmek daha mantıklıdır

HoYeon Jung

80+ Gold
Kankam umarım yurtdışına çıkıp buradaki üniversiteleri de deneyimleme şansın olur umarım
Hocam orası öyle, ancak burada Çapa Tıp'dan veya Hacettepe Tıp'tan mezun olupta açıkta kalan doktor tanımadım. Eğer yanlış biliyorsam kusura bakmayın. Yani işverene sorsalar, dandik bir üniversite mezunu mu veya böyle ismi duyulmuş üniversite mezunu mu diye, herkesin vereceği cevap gibi ismi duyulmuş üniversite der. Yani bazı insanlar o kadar saçma bölümlerden mezun olup işsiz kalıyorlar ki..

(Bazı diyorum arkadaşlar, makine mühendisi olupta işsiz kalan kişileri biliyorum.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,090
Üyeler
160,947
Son üye
Reddy
Top Bottom