Ahaha bro şuanda Türkiye'de bir eğitim planı yok ben işten veya rahatlıktan bahsetmiyorum bilgi eğitim kültürden bahsediyorum yurtdışındaki üniversiteler ile Türkiye'yi bir kıyasla derim derim Türkiye'de eğitim konusunda cahil bir düzenin içindedirNe tercih edilmeyen bölümler var bi bilseniz, ezbere konuşmak ya da cahilce konuşmak basit.
Aynen öyle hocam. Şimdi bunu anlatmaya çalışsam yüksek ihtimal koyun diyip, malum partiyi savunduğumu düşünecekleri için bulamadımNe tercih edilmeyen bölümler var bi bilseniz, ezbere konuşmak ya da cahilce konuşmak basit.
Yurtdışında okuyorum? Türkiye Üniversitelerinide deneyimlemis birisiyim?Türkiye'de gayet iyi üniversiteler var. En kıytırık üniversiteye gidenler diyor bunu genelde :d
Olmasın? Ben oradan mezun olduktan sonra elimdeki kağıt sayesinde alacağım parayla kendimi kültürel ve sosyal açıdan geliştirebilirim.Ahaha bro şuanda Türkiye'de bir eğitim planı yok ben işten veya rahatlıktan bahsetmiyorum bilgi eğitim kültürden bahsediyorum yurtdışındaki üniversiteler ile Türkiye'yi bir kıyasla derim derim Türkiye'de eğitim konusunda cahil bir düzenin içindedir
Gerekli.üni sınavı için 11. sınıftan dershanete gitmek gerekiyormu sizce?
Hangi üni ?Yurtdışında okuyorum? Türkiye Üniversitelerinide deneyimlemis birisiyim?
Kankam umarım yurtdışına çıkıp buradaki üniversiteleri de deneyimleme şansın olur umarımAynen öyle hocam. Şimdi bunu anlatmaya çalışsam yüksek ihtimal koyun diyip, malum partiyi savunduğumu düşünecekleri için bulamadım
Kendi hayatını kurtarmak için üniversiteye gitmek mantıklı değil mi?İş ile alakalı değil Türkiye'de üniversite gereksiz ve bilgi eğitimden uzak zaten uniye iş için gidiyorsa biri sadece boştur
Almanya'da Leipzig üniversitesine gitme şansı buldum Erasmus ile .Hangi üni ?
Türkiye'de hangi üniversite aracılığıyla Almanya'ya gittiniz?Almanya'da Leipzig üniversitesine gitme şansı buldum Erasmus ile .
Çalışmak dediğin sadece akademik başarı veya akademik çalışma değildir şahsi fikrimce bir inovasyon fikir üretmek daha mantıklıdırKendi hayatını kurtarmak için üniversiteye gitmek mantıklı değil mi?
Hiçbir iş belli bir çalışma olmadan olmaz.
Forum için bile çalışanlar var, çalışmadan nasıl başarılı olacak?
Hocam orası öyle, ancak burada Çapa Tıp'dan veya Hacettepe Tıp'tan mezun olupta açıkta kalan doktor tanımadım. Eğer yanlış biliyorsam kusura bakmayın. Yani işverene sorsalar, dandik bir üniversite mezunu mu veya böyle ismi duyulmuş üniversite mezunu mu diye, herkesin vereceği cevap gibi ismi duyulmuş üniversite der. Yani bazı insanlar o kadar saçma bölümlerden mezun olup işsiz kalıyorlar ki..Kankam umarım yurtdışına çıkıp buradaki üniversiteleri de deneyimleme şansın olur umarım