Yani yaza koymayı düşünüyorum.tyt araya sıkıştır herşeyi 12.sınıfa bırakma tecrübeyle söylüyorum
ertelemek iyi bir şey değil eğer aklınızda bi ara yaparım yetişir diyorsanız sıkıntı iş günde 10 dakikada olsa tyt/ayt başlayın birşeyler yapınYani yaza koymayı düşünüyorum.
Özel hocam bana 11'i 11'de hallet dedi. Yazına tyt çalışırsın dedi.ertelemek iyi bir şey değil eğer aklınızda bi ara yaparım yetişir diyorsanız sıkıntı iş günde 10 dakikada olsa tyt/ayt başlayın birşeyler yapın
düzeyini imkanlarını şuan nerde olduğunu bilmiyorum ama tyt/aytyi sona bırakma diyeceğim şey bu top sendeÖzel hocam bana 11'i 11'de hallet dedi. Yazına tyt çalışırsın dedi.
Düzeyim temelim bile yok.düzeyini imkanlarını şuan nerde olduğunu bilmiyorum ama tyt/aytyi sona bırakma diyeceğim şey bu top sende
Temelin bile yoksa tyt çalışman çok önemli zaten ayt konularının büyük çoğunluğunu mantığa oturtamaycaksın temelin olmadığı için aktif olarak ayt çalış ihmal etme ama tyt temelini sağlamlaştır özellike matematik alanındaDüzeyim temelim bile yok.