Neler Yeni

11. Sınıfta Dershaneye Gitmek Gerekir mi?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Almanya'da Leipzig üniversitesine gitme şansı buldum Erasmus ile .
Sonuçta bu şansı nasıl elde ettiniz?
Önce Türkiye’de bir üniversite kazanıp oraya yerleşerek değil mi?
Üniversite boş iş diyip geçiyorsunuz, ilginç.
Üniversite bir basamaktır, kimi takılıp düşer kimi basıp yükselir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Zaten derslerde iyiysen gerek yok

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Çalışmak dediğin sadece akademik başarı veya akademik çalışma değildir şahsi fikrimce bir inovasyon fikir üretmek daha mantıklıdır
İnovasyon da üretmek gayet mantıklı fakat bunun için de belli bir akademik başarı gerekmiyor mu?
Ha diyince yeni bir şey mi keşfediyorsun?

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Yurtdışında okuyorum? Türkiye Üniversitelerinide deneyimlemis birisiyim?
Türkiye'de de gayet güzel, başarılı üniversiteler var. Bilmiyorsan konuşmak zorunda değilsin. Gittiğin dandik üniversite ile ülkedeki tüm üniversiteleri bir tutamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Türkiye'de hangi üniversite aracılığıyla Almanya'ya g
İnovasyon da üretmek gayet mantıklı fakat bunun için de belli bir akademik başarı gerekmiyor mu?
Ha diyince yeni bir şey mi keşfediyorsun?

Türkiye'de de gayet güzel, başarılı üniversiteler var. Bilmiyorsan konuşmak zorunda değilsin. Gittiğin dandik üniversite ile ülkedeki tüm üniversiteleri bir tutamazsın.
İstanbul Alman Üniversitesinde okudum ama sen bilirsin.
2 İnovasyon konusunda son derece haklısın ama ben yurt dışındaki imkanlara ile burayı kıyasladığımda yapılacak fikirler açılan kapılar verilen imkanlar ve destekler daha iyi tabii ki tabii ki Türkiye'de Hacettepe gibi her ne kadar deneyimlememis olsamda dostlarımdan aldığım fikirler neticesinde iyi üniversiteler vardır özellikle Türkiye tıp alanında en iyi öğrencileri yetiştirmişken şuana yeni Türkiye demiş olursak şuandaki eğitimleri yurt dışına göre gitgide kötüleşiyor bu süreçten kurtulmak içinde detaylı bir eğitim devrimin gelmesi gerektiğini düşünüyorum şahsi fikrimdir fikirlerinize açığım her zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gittiğin dandik üniversite diyerek önyargılı bir tavır takınmışsın sana yargıya varmadan bilgi almayı fikir alışverişinde bulunmayı öneririm

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Gittiğin dandik üniversite diyerek önyargılı bir tavır takınmışsın sana yargıya varmadan bilgi almayı fikir alışverişinde bulunmayı öneririm
Bahsettiğin üniversitenin en yüksek puanlı bölümü bile 17bin ile alıyor. Ben de sana bir konu hakkında fikrin yoksa susmanı öneririm. Türkiye'de çoğu kişinin hedeflediği bir üniversitede okuyorum. Bir sürü projem var, farklı okullarda konferans verdim, yurt dışına makaleler gönderdim ve bunların hepsini okulum sayesinde yaptım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Bahsettiğin üniversitenin en yüksek puanlı bölümü bile 17bin ile alıyor. Ben de sana bir konu hakkında fikrin yoksa susmanı öneririm. Türkiye'de çoğu kişinin hedeflediği bir üniversitede okuyorum. Bir sürü projem var, farklı okullarda konferans verdim, yurt dışına makaleler gönderdim ve bunların hepsini okulum sayesinde yaptım.
Bro neyse akademik başarın benden yüksek olabilir tebrik ederim ve Türkiyem adına gurur duyarım. Umarım istediğin yere gelirsin ama sadece ben fikrimi belirttim yanlış düşündüğüm noktalar varsa tabii ki olabilir ve bende bunun doğru olanını bulup düzeltmeye çalışırım fakat tavırın kötü. Akademik başarı ile bende üstünlük kurup susmani tavsiye ediyorum vesaire kötü bir üslup kendimce. Fikrim var ki konuşuyorum ve arkadaşlar ile bir amaç gütmeden tartışıyoruz. Önemli olan doğruyu öğrenip çalışmaktır. Türkiye umarım gelecekte daha iyi bir eğitim yapısına sahip olur sevgiler. (fikrim ile aynı düşüncede onlarca bilim insanı var onlarında fikirlerini bakıp nedenlerini öğrenebilirsiniz kendi fikrinle kıyaslayıp kendini doğrununu bulmaya davet ediyorum)

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Bro neyse akademik başarın benden yüksek olabilir tebrik ederim ve Türkiyem adına gurur duyarım. Umarım istediğin yere gelirsin ama sadece ben fikrimi belirttim yanlış düşündüğüm noktalar varsa tabii ki olabilir ve bende bunun doğru olanını bulup düzeltmeye çalışırım fakat tavırın kötü. Akademik başarı ile bende üstünlük kurup susmani tavsiye ediyorum vesaire kötü bir üslup kendimce. Fikrim var ki konuşuyorum ve arkadaşlar ile bir amaç gütmeden tartışıyoruz. Önemli olan doğruyu öğrenip çalışmaktır. Türkiye umarım gelecekte daha iyi bir eğitim yapısına sahip olur sevgiler. (fikrim ile aynı düşüncede onlarca bilim insanı var onlarında fikirlerini bakıp nedenlerini öğrenebilirsiniz kendi fikrinle kıyaslayıp kendini doğrununu bulmaya davet ediyorum)
Türkiye'deki bütün üniversitelerin kötü olduğunu söyleyen bilim adamı kim söylersen hemen kıyaslayacağım ve kendimle bir kere daha gurur duyacağım. Kimse sana tartışma demiyor, fikrin yoksa emin emin konuşmak yerine susmanı önerdim. Tekrarlıyorum; bilgin olmayan konularda susarsan komik duruma düşmezsin.

ThreateNN

80+
En İyi Cevap
1
Türkiye'deki bütün üniversitelerin kötü olduğunu söyleyen bilim adamı kim söylersen hemen kıyaslayacağım ve kendimle bir kere daha gurur duyacağım. Kimse sana tartışma demiyor, fikrin yoksa emin emin konuşmak yerine susmanı önerdim. Tekrarlıyorum; bilgin olmayan konularda susarsan komik duruma düşmezsin.
dakika 1:00

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Yazdıklarımı okumayı ve Türkiye'nin yaklaşık 10-15 yıl önceki üniversitelerin şimdiki halleri ile kıyaslamayın nereye doğru evrimlestigini anlaman zor olmamalı bence bundan 10-15 yıl önceki Türkiye'de daha hür ve bilim öğretisi vardır şimdi bu bana şahsen zor geliyor

Arkadaşa önerdim aynı şeyi ama galiba Türkiye'deki elde ettiği akademik başarı ile insanları küçük görmeyi eğlemesi daha kolay geliyor

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Yazdıklarımı okumayı ve Türkiye'nin yaklaşık 10-15 yıl önceki üniversitelerin şimdiki halleri ile kıyaslamayın nereye doğru evrimlestigini anlaman zor olmamalı bence bundan 10-15 yıl önceki Türkiye'de daha hür ve bilim öğretisi vardır şimdi bu bana şahsen zor geliyor

Arkadaşa önerdim aynı şeyi ama galiba Türkiye'deki elde ettiği akademik başarı ile insanları küçük görmeyi eğlemesi daha kolay geliyor
Bana yazdığın şeyleri okudum ama sen akademik başarımı sadece Türkiye'de elde ettiğimi sanıyorsan benim yazdıklarımı okumamışsın ya da anlamanda sıkıntıların var çünkü yurt dışında da elde ettiğim başarılar fazlasıyla mevcut. 10-15 yıl öncesi ile şu anı kıyasladığımızda eskiye göre daha kötü olması Türkiye'deki tüm üniversitelerin kötü olduğu anlamına hala gelmiyor. İstersen sana kitap önerisi de yapabilirim, okuduğunu anlamış gibi gözükmüyorsun pek.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Sana bağlı. Eğer hedefin yüksekse ( Zaten olması gereken de bu ) en geç 11in 2. döneminden itibaren gitmen daha iyi. Yok ben 100K yapsam bile yeter diyorsan gitmesen de olur. HEDef ne ??

Sanalda herkes profesör

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Bana yazdığın şeyleri okudum ama sen akademik başarımı sadece Türkiye'de elde ettiğimi sanıyorsan benim yazdıklarımı okumamışsın ya da anlamanda sıkıntıların var çünkü yurt dışında da elde ettiğim başarılar fazlasıyla mevcut. 10-15 yıl öncesi ile şu anı kıyasladığımızda eskiye göre daha kötü olması Türkiye'deki tüm üniversitelerin kötü olduğu anlamına hala gelmiyor. İstersen sana kitap önerisi de yapabilirim, okuduğunu anlamış gibi gözükmüyorsun pek.
Kötü bir çizelge doğrultusunda ilerliyor. tabii ki kitap önerebilirsin boş zamanlarında okumaya çalışacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,141
Üyeler
160,955
Son üye
furkantoprak_
Top Bottom