Neler Yeni

1100tl Klavye önerisi

numlock bilek desteği vs hoşlanmadığın içinmi böyle bir klavye seçtin

turkeyex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Tuna Kaplan
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
kaan altıntaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Almanyadan akrabamız getiricek bugün saat 3 civarlarında. Sorunuz olursa cevaplayabilirim o saatlerde. İmkanınız varsa süreyi uzatıp yurtdışından almaya çalışın.
Hocam geldiyse nasıl aceba ergonomisi kalitesi eksikleri vs

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz

turkeyex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Tuna Kaplan
Hocam geldiyse nasıl aceba ergonomisi kalitesi eksikleri vs
Hocam klavye geldi bugun. Layout ingilizce ve dili Turkce yapmak istemedim o yuzden alismaya calisiyorum :D Ergonomisi iyi ama insan buyuk enter tusunu ariyor gercekten arada sirada ters slash isaretine basiyorum. Kalitesi cok saglam hissettiriyor baya agir ama ne tur bir maddeden yapildigini bilmiyorum. Tek eksisi English Layout olmasi sanirim onun disinda cok iyi klavye tavsiye ederim. Turkiyeden alirsaniz Tr layout olursa tadindan yenmez. Ben Amazon.de den aldim 62 euro'ya 2. el temiz. Tek problem "f" tusuna sert basmam gerekiyor yoks algilamiyor. Imkaniniz varsa kesinlikle yurtdisindan 2.el alabilirsiniz. Ozetle almanizi tavsiye ederim ama Turkiyedeki fiyata alinir mi emin degilim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
kaan altıntaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam klavye geldi bugun. Layout ingilizce ve dili Turkce yapmak istemedim o yuzden alismaya calisiyorum :D Ergonomisi iyi ama insan buyuk enter tusunu ariyor gercekten arada sirada ters slash isaretine basiyorum. Kalitesi cok saglam hissettiriyor baya agir ama ne tur bir maddeden yapildigini bilmiyorum. Tek eksisi English Layout olmasi sanirim onun disinda cok iyi klavye tavsiye ederim. Turkiyeden alirsaniz Tr layout olursa tadindan yenmez. Ben Amazon.de den aldim 62 euro'ya 2. el temiz. Tek problem "f" tusuna sert basmam gerekiyor yoks algilamiyor. Imkaniniz varsa kesinlikle yurtdisindan 2.el alabilirsiniz. Ozetle almanizi tavsiye ederim ama Turkiyedeki fiyata alinir mi emin degilim.
Teşekkür ederim :)

turkeyex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Tuna Kaplan
Teşekkür ederim :)
Rica ederim hocam. Sormak istediginiz bir sey olursa istediginiz zaman sorabilirsiniz. Ayrica yukardaki mesajda isigini yazmayi unutmusum. Isigi fazlasiyla yeterli. Tek renk ama cok parlak tabii ki dusurebiliyorsunuz derecesini. RGB'yi aratmiyor oyle diyeyim. Siyah ve kirmizi kombini cok mukemmel olmus.

Samet OZY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Samet Özyürek
Rica ederim hocam. Sormak istediginiz bir sey olursa istediginiz zaman sorabilirsiniz. Ayrica yukardaki mesajda isigini yazmayi unutmusum. Isigi fazlasiyla yeterli. Tek renk ama cok parlak tabii ki dusurebiliyorsunuz derecesini. RGB'yi aratmiyor oyle diyeyim. Siyah ve kirmizi kombini cok mukemmel olmus.
klavyeyi hala kullanıyor musun hocam memnun musun ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,953
Üyeler
164,754
Son üye
Kasmzdmr
Top Bottom