Öneri 1100tl logitech mouse önerisi

G402 kullanıyorum çok memnunum, bozulduğu zaman G Pro X Superlight a geçeceğim. G502 de düşünebilirsiniz.
g402 kullandım uzun süre kablosu iğrenç, ağır ve cok gereksiz tuşları var.

arkadaşlar ben logitech mouse alacam 1100tl kadar bütçem var aklımda g703 var daha iyi önerileriniz varsa yazın lütfen
g305 wireless bakabilirsin dostum

kablo konusu aşırı doğru ama tuş ve ağırlık konusu kişiye göre değişir bence tuşlar ve ağırlık tam yerinde bende g402 kullanıyorum

Logitech mouse ve klavye konusunda çok başarılı bir marka değil ben olsam tercih etmem...

kablo konusu aşırı doğru ama tuş ve ağırlık konusu kişiye göre değişir bence tuşlar ve ağırlık tam yerinde bende g402 kullanıyorum
sol tuşun yanındaki tuşlar özellikle parmak alanını baya daraltiyordu o yönünü hiç sevmiyordum, ağırlık kısmıda model o ya gecince farkettim zaten rafa kaldırdım bir daha kullanamadim g402yi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Logitech mouse ve klavye konusunda çok başarılı bir marka değil ben olsam tercih etmem...

model o yu siddetle öneririm hele kablosuzsa tadindan yenmez, şarj konusunda g pro wireless daha başarılı diyorlar ama tek yapman gereken driverindan ledlerini kapamak (g proya yakın şarj ömrü oluyor o zaman) agirligida 65-70 gram arasında bir seydi sanırım. kablolu modelinide 1.5 senedir kullanıyorum deliklerden dolayı bir sıkıntı çıkmadı, setupumu her hafta 2 defa ıslak mendille vb temizlememe rağmen.

sol tuşun yanındaki tuşlar özellikle parmak alanını baya daraltiyordu o yönünü hiç sevmiyordum, ağırlık kısmıda model o ya gecince farkettim zaten rafa kaldırdım bir daha kullanamadim g402yi

model o yu siddetle öneririm hele kablosuzsa tadindan yenmez, şarj konusunda g pro wireless daha başarılı diyorlar ama tek yapman gereken driverindan ledlerini kapamak (g proya yakın şarj ömrü oluyor o zaman) agirligida 65-70 gram arasında bir seydi sanırım. kablolu modelinide 1.5 senedir kullanıyorum deliklerden dolayı bir sıkıntı çıkmadı, setupumu her hafta 2 defa ıslak mendille vb temizlememe rağmen.
@ardaaaq @M-Q^GÖKTÜRK @M.A.Y. @Narkuc tamam hadi beni ikna ettiniz 😼 ne alayım ben claw ve palm arası bir grip kullanıyorum mouse çok ağırda olmasın

saol

ilk attığın linke bakıcam bu çünkü ptt

Son düzenleme:

g305 wireless bakabilirsin dostum
Tuşlar kesinlikle çok gerekli ve çok iyi konumda. Kablosunu bende beğenmiyorum fakat 5 yıldır bana hizmet ediyor. Logitech in mouse larına güvenim tam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,545
Üyeler
190,760
Son üye
ömer45
Geri