.

Hangi boy klavyeyi kullanıyorsunuz?

• %100

Oylar: 20 30.3%
  • %95

Oylar: 1 1.5%
  • %80

Oylar: 8 12.1%
  • %75

Oylar: 33 50.0%
  • %65

Oylar: 4 6.1%
  • %60

Oylar: 14 21.2%
  • %50

Oylar: 0 0.0%
  • %40

Oylar: 1 1.5%

• Oy kullanan toplam üye
    66

Gravewormszr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,667
....... ...... hop

Son düzenleme:
Hesaplı, red switch, modüler, hissiyatı çok iyi, ağırlığı tatlı, renkleri yeterli, çok yer kaplamıyor, numpad pek gerekli değil.

Bu arada ben yazmamışım. En son masaüstü kullandığımda böyle mekanik klavyeler o kadar yaygın değildi. O yüzden bayağı uzak kaldım. Şimdi %60 aldım ama ortada PC yok. :D indirimde görmüştüm bir markanın 800 TL'ye almıştım gayette güzel duruyor.

%75 wraith w75 kullanıyorum boyu gayet iyi fazla bi yer kaplamıyor zaten numpad çok kullanmıyordum

yani insanlar küçük seviyorda bilmiyorum ben o tür klavye kulanınca klavye kulanıyormuşum gibi gelmiyor %100 iyidir

yani insanlar küçük seviyorda bilmiyorum ben o tür klavye kulanınca klavye kulanıyormuşum gibi gelmiyor %100 iyidir

Ben de bir heves aldım, daha kullanmak nasip olmadı ama büyük ihtimalle alışamam gibi geliyor ahahaahhaa

Hocam numpade ihtiyacınız yoksa 100% kullanmazsınız. Mesela bazıları da alışmaktan vs bahsediyor sürekli numpad mi kullanıyosunuz neye alışacaksınız?

Yazılım tarzı işlerle ilgilendiğim için çoğu fonksiyonu kullanmam zor oluyor. bu yüzden %100 iyidir. Oyun oynamak için kullanıcak olsam 75 alırdım.

%60 Leaven K620 kullanıyorum da numpad arıyorum alışsam bile işyerinde numpadli klavye kullandıktan sonra lazım hissediyorum.

10 yıldır aynı %100 klavyeyi kullanıyorum. Favorim %75

Geri