110K Sedan Lpg İkinci El araç Tavsiye/Önerisi

Apostella

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
110000
Evet gördüğünüz gibi. Seneye üniversite sınavım var ve beni okul-dershane-ev arası taşıyacak bir araç almam gerekiyor.
Yaz tatilinde pek bi zamanım olmadığı için 2 ay çalışıp bu parayı çıkarabildim ve arabadan beklediğim çok basit şeyler:
- Tekerleri dönsün, ulaşım sağlasın
- Sedan olsun
- Lpg (evet harçlıktan ödemem gerekecek)
- Seneye yaza kadar götürsün
Taunuslara, R21'lere falan baktım fakat babam (kaportacıdır kendisi , araba bilgisi de var) paramı çöp edeceğimi söyledi eğer bu arabaları alırsam.
Ne yapmalıyım? Ne önerirsiniz?

Evet gördüğünüz gibi. Seneye üniversite sınavım var ve beni okul-dershane-ev arası taşıyacak bir araç almam gerekiyor.
Yaz tatilinde pek bi zamanım olmadığı için 2 ay çalışıp bu parayı çıkarabildim ve arabadan beklediğim çok basit şeyler:
- Sedan olsun
Taunuslara, R21'lere falan baktım fakat babam (kaportacıdır kendisi , araba bilgisi de var) paramı çöp edeceğimi söyledi eğer bu arabaları alırsam.
Motor daha iyi olur bu bütçelere

Eğer hava şartları çok çok kötü bir şehirde değilse motor bakman daha iyi bence.Honda dio gibi bir motor alırsan değer de kaybetmez.

Renault 9 broadway veya twingo ya da palio vs. önerecektim ama masrafsızları 200K'dan başlar.

Renault R12 Toros.

- Sedan olsun

Bi dönem a101e volta ev1 geliyodu 100bin liraya. Şarj etme imkanın varsa o o bütçe de içten yanmalı külüstür almaktan daha mantıklı olacaktır kanaatimce. Ailenin motor endişesi varsa veya şehrin iklimi kötüyse motora da iyi alternatid

Motor daha iyi olur bu bütçelere
Hocam daha motor korkum var ya binemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide
Eğer hava şartları çok çok kötü bir şehirde değilse motor bakman daha iyi bence.Honda dio gibi bir motor alırsan değer de kaybetmez.
Samsun'dayım kuzey tarafında malesef kötü ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Renault 9 broadway veya twingo ya da palio vs. önerecektim ama masrafsızları 200K'dan başlar.
Masraflı olabilir hocam. Baba kaporta yapiyor, ve cevresi var motorcu şucu bucu. Hallederiz yani

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri