Git ve kendi özgürlüğünü onlara göster unutma onlar beta sen sigmasın. Betalar sigmalara itaat edernormalde denemelerde 480 civarı alıyordum.Genelde sabah değil öğlen ve öğleden sonra çalışırdım.Sanırım lgsden 450 civarı bir puan yapacağım.Ailem bana çok hakaretler ediyor.Ben biliyordum böyle olacağını...Sabah çalışsaydın.... vs. Diyor.
Seni sanayiye veririz.Senden bir ... olmaz fln.
Çok üzerime gidiyorlar oyun oynadığın için oldu galan diyorlar.Şimdi de pc yine de aldılar. Ne yapabilirim?
Ne diyon dayıGit ve kendi özgürlüğünü onlara göster unutma onlar beta sen sigmasın
Ya kral kusura bakmada senin ailenin ben... 190 aldım lgsden kızmadılar senin puanını alsam evi üstüme yaparlar bu nasıl bir aile mknormalde denemelerde 480 civarı alıyordum.Genelde sabah değil öğlen ve öğleden sonra çalışırdım.Sanırım lgsden 450 civarı bir puan yapacağım.Ailem bana çok hakaretler ediyor.Ben biliyordum böyle olacağını...Sabah çalışsaydın.... vs. Diyor.
Çok üzerime gidiyorlar oyun oynadığın için oldu galan diyorlar.Şimdi de pc yine de aldılar. Ne yapabilirim?
Yazdığımı tekrar okuNe diyon dayı
hocam lutfen dediklerini takmayin ve sinavda sakin olun bu hayatinizin cok kucuk kismini etkileyecek bir sinav oldugunuda unutmayin.normalde denemelerde 480 civarı alıyordum.Genelde sabah değil öğlen ve öğleden sonra çalışırdım.Sanırım lgsden 450 civarı bir puan yapacağım.Ailem bana çok hakaretler ediyor.Ben biliyordum böyle olacağını...Sabah çalışsaydın.... vs. Diyor.
o forumun tinercisi herseyi diyebilirNe diyon dayı
hocam bundan 4 yıl önce bende çok stresli girmiştim hatta ilaç kullanmıştım girmeden önce ve sınavdan 270 almıştım ailem çok baskıcı değildi ama ginede laf ediyolardı sonra zaten sınav puanıyla bile gitmedim okula obp ile gitmiştim yani diyeceğim akışına bırakın eğer aileniz çok çok darlarsada çıkın bi turlayın hem kafa dinleyin hem aileniz biraz daha sakinleşmiş olur evdenormalde denemelerde 480 civarı alıyordum.Genelde sabah değil öğlen ve öğleden sonra çalışırdım.Sanırım lgsden 450 civarı bir puan yapacağım.Ailem bana çok hakaretler ediyor.Ben biliyordum böyle olacağını...Sabah çalışsaydın.... vs. Diyor.
üniversiteye kadar çekeceksin veya liseyi şehir dışında yazacaksınız.normalde denemelerde 480 civarı alıyordum.Genelde sabah değil öğlen ve öğleden sonra çalışırdım.Sanırım lgsden 450 civarı bir puan yapacağım.Ailem bana çok hakaretler ediyor.Ben biliyordum böyle olacağını...Sabah çalışsaydın.... vs. Diyor.
Hocam benim düşüncem sizin o girdiğiniz denemeler sizin lgsde alacağınız puanı kesin bir şekilde belirleyemez mesela bir denemeden 480 alırsın ama lgsye girince 420 felan alırsan bu gayet normal bir şeydir bu denemeler sizleri sadece sınav stresine ve soru tiplerine alıştırmak için olduğunu düşünüyorum. Çok fazla soru şekli var hepsinide aklında tutman çok zor olur üstüne o sınavda bir stres yaptın mı her şey biter ailen çok ciddiye alıyor bu denemeleri. Bende normalde etütteyken hiç 400ün üzerinde puan alamazdım ama lgsye girdim 437 puan aldım çoğu arkadaşımda benden her zaman yüksek alırdı 460 470 vs gibi puanlar ben onlara nasıl yetişicem felan derdim o vakitlerde ama hepsi 300lerde felan puan aldı lgsden demem o ki denemeye çok takılma.normalde denemelerde 480 civarı alıyordum.Genelde sabah değil öğlen ve öğleden sonra çalışırdım.Sanırım lgsden 450 civarı bir puan yapacağım.Ailem bana çok hakaretler ediyor.Ben biliyordum böyle olacağını...Sabah çalışsaydın.... vs. Diyor.
hocam yasiniz sanirim buyuktu yanlis olmasin 30 ustu diye hatirliyorum ailesi ile empati kurmayi degilde sen kardesimizle empati kurmayi dusunur musun lutfen su acidan bakmani istiyorum sadece yaz gelmis okullar tatil ve arkadaslarinla bulusup para harcamak yerine internet ortaminda takilip kafa dagitiyorsun sence hangisi daha iyi olur ben sunu demiyorum dersi biraksin tamamen bilgisayar oynasin diye yanlis anlamayin.Bilgisayarı aldılarsa yapacak bir şey yok. Daha fazla derslerine odaklanmanı istiyorlar onlarda. Biraz ailenle empati kurmayı dene.
hocam yasiniz sanirim buyuktu yanlis olmasin 30 ustu diye hatirliyorum ailesi ile empati kurmayi degilde sen kardesimizle empati kurmayi dusunur musun lutfen su acidan bakmani istiyorum sadece yaz gelmis okullar tatil ve arkadaslarinla bulusup para harcamak yerine internet ortaminda takilip kafa dagitiyorsun sence hangisi daha iyi olur ben sunu demiyorum dersi biraksin tamamen bilgisayar oynasin diye yanlis anlamayin.