Gravewormszr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,630
....... ...... hop
Son düzenleme:
Şu futbol tayfadan nefret ediyroum. Ülke çöküyor hala futbol.
abartmadan takip etmek lazim. fanatiklik bencede asiri yanlis ben mesela takim bile tutmuyorum suan makarayim fullŞu futbol tayfadan nefret ediyroum. Ülke çöküyor hala futbol.
abartmadan takip etmek lazim. fanatiklik bencede asiri yanlis ben mesela takim bile tutmuyorum suan makarayim full
yani bide su kismi anlamiyorum senin gunde 5 saat foruma instaya tweetira girmen ile haftada 3 -4 saat mac izlemen arasinda ne fark var DHayır karşısındaki insanin ne yaşadığını bilmeden, böyle bilmiş bilmiş yorumlar yapıyor ya yarılıyorum... Madem her bir şeyin farkında bu kişi, umarım bu farkındalıkla ülkeyi olması gereken yere taşır...
yani bide su kismi anlamiyorum senin gunde 5 saat foruma instaya tweetira girmen ile haftada 3 -4 saat mac izlemen arasinda ne fark var D
ufukta dünya kupası olduğunu hatırlayınca top oynama isteği geldi sanırım.Arkadaşlar selamlar. Ülkemizde transfer süreci devam ediyor ve bazı takımlar hâlâ transfer yapmaya devam ediyor. En son Sergen Yalçın ile anlaşan Beşiktaş'ta, Cengiz Ünder bombası patladı. Sergen Yalçın programlarında her seferinde Cengiz'i ne kadar beğendiğini dile getiriyordu ve ikili sonunda buluştu ve ilk antrenmanına çıktı. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
ufukta dünya kupası olduğunu hatırlayınca top oynama isteği geldi sanırım.
beyler bu arada sıfırdan üç büyüğü tarihin tozlu sayfalarına gömecek bir ekibi sıfırdan kurmak HER ŞEYİYLE kaça mal olur(oyuncular tamamiyle altyapıdan)
asgari ücret+sgk ya oynayacak 11 adam her şekil bulunurYani o büyüklerin transfer bütçeleri hesaba katarsan pek mümkün değil öyle bir şey.
asgari ücret+sgk ya oynayacak 11 adam her şekil bulunur