11. Nesilin 10. Nesil anakartlara destek vermeyeceğini öğrendiğimden beri Intel gördüğüm yerde küfür ediyorum. 10. Nesil Intel'in son umuduydu. Artık onu da kaybetti. 11. Nesili alabilecek adam sayısı forumda toplasan en fazla 5 10'dur.Kanser İntel fanları bunu nasıl savunacak merak ediyorum.
Bence çoğu kişi şuanlık 11. nesili sadece uzaktan izliycek Almaya değer mi ondan da emin değilim ki bence değmez.11. Nesilin 10. Nesil anakartlara destek vermeyeceğini öğrendiğimden beri Intel gördüğüm yerde küfür ediyorum. 10. Nesil Intel'in son umuduydu. Artık onu da kaybetti. 11. Nesili alabilecek adam sayısı forumda toplasan en fazla 5 10'dur.
Asla değmez. Çünkü en düşük fiyatı tahminimce 2000TL civarında olacak. 11900KF'nin fiyatı ne öyle? 6.000TLBence çoğu kişi şuanlık 11. nesili sadece uzaktan izliycek Almaya değer mi ondan da emin değilim ki bence değmez.
11400 fiyatı açıklandı zaten. 2000 tl Şahsen ben oyun için de olsa o kadar para vermezdim.Asla değmez. Çünkü en düşük fiyatı tahminimce 2000TL civarında olacak. 11900KF'nin fiyatı ne öyle? 6.000TL
Asla verilmez, 1500'e inse belki alınabilir. +1500 asla verilmez.11400 fiyatı açıklandı zaten. 2000 TL Şahsen ben oyun için de olsa o kadar para vermezdim.
Dostum one yeniyo mu?biri beni ryzen de kullanabilmem için rahatlatsın çünkü mavi ekran driver korkusu var.
Artık PSU kurtarmıyor direkt anakartı prize takalımIntel sistem toplarsam işlemciye ayrı PSU alıyım o zaman.