Neler Yeni

11k Boşa Çikti Ne Yapayim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yiğit Şatır
Beyler G5 sistemi alicam diye altın hesabından 11bin TL çıkardım ama alamadım bilgisayarı neyapip needip bu zararı kapatmam lazım önerilere açığım

Sylvester

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
Bilemiyorum
Discord
Sylvester#8135
Beyler G5 sistemi alicam diye altın hesabından 11bin TL çıkardım ama alamadım bilgisayarı neyapip needip bu zararı kapatmam lazım önerilere açığım
Hocam aynı sistemi ben satıyorum aynı parçaları ASUS yerine MSI parçalar sadece 11.500 Satıyorum ilgilenirseniz mesaj atın

Son düzenleme:

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
aynı sistemi satanlar var biraz üstüne koyarsan alabilirsin makul fiyatlar söyleyenler oluyor

poyrazsan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
POYRAZ AFŞAR
1 saat rahatlıkla stokta vardı bence sende bir sıkıntı var rahatlıkla alınabilirdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve bunun üstüne hep konu açıyorsun aynı konudan dün gece de açmışsın bu konudan yani maşallahın var ne yapacaksın farklı cevaplar mı bekliyorsun onu çözemedim mevzu nedir kafandaki

1649077205018.png

bunlara ek olarak saat 5 te video yayınlandı ve zaten sistemin çıkacağı gün tarih saat de belliydi yani bende böyle altın satıp mağdur olanlara ayar oluyorum sat 4 gibi mesela alamadın mı bilgisayarı ertesi gün sabah alırsın altın dolar her neyse ne olacak bir haber veya dalgalanma yaşanmadığı sürece 100 tl zararın olur

Son düzenleme:

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Öncelikle sırf sistem için bu kadar yüke girmek değmezdi.
Ekran kartı fiyatları düşüyor , bu ay içerisinde başka kanallar veya farklı platformda iyi sistem bulursun 2.el almak istemezse .

Top Bottom