YİGİTSATİR29
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Beyler G5 sistemi alicam diye altın hesabından 11bin TL çıkardım ama alamadım bilgisayarı neyapip needip bu zararı kapatmam lazım önerilere açığım
Hocam aynı sistemi ben satıyorum aynı parçaları ASUS yerine MSI parçalar sadece 11.500 Satıyorum ilgilenirseniz mesaj atınBeyler G5 sistemi alicam diye altın hesabından 11bin TL çıkardım ama alamadım bilgisayarı neyapip needip bu zararı kapatmam lazım önerilere açığım
aynı sistemi satanlar var biraz üstüne koyarsan alabilirsin makul fiyatlar söyleyenler oluyorBeyler G5 sistemi alicam diye altın hesabından 11bin TL çıkardım ama alamadım bilgisayarı neyapip needip bu zararı kapatmam lazım önerilere açığım
ben göndereyim sanaBeyler G5 sistemi alicam diye altın hesabından 11bin TL çıkardım ama alamadım bilgisayarı neyapip needip bu zararı kapatmam lazım önerilere açığım
Kaça gondercen bide sifirmiben göndereyim sana
Bilgisayar sifirmi ?Hocam aynı sistemi ben satıyorum aynı parçaları ASUS yerine MSI parçalar sadece 11.500 Satıyorum ilgilenirseniz mesaj atın
g5 i 11500 e göndereyimKaça gondercen bide sifirmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgisayar sifirmi ?
2 AYLIKKaça gondercen bide sifirmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgisayar sifirmi ?
1 saat rahatlıkla stokta vardı bence sende bir sıkıntı var rahatlıkla alınabilirdiBeyler G5 sistemi alicam diye altın hesabından 11bin TL çıkardım ama alamadım bilgisayarı neyapip needip bu zararı kapatmam lazım önerilere açığım