Asfalt Osman
80+ Silver
Dahası
Baska suan yojKötü ya başka bişey önerebilirmisin
Baska suan yojKötü ya başka bişey önerebilirmisin
Yarın haqqus yeni sistem çıkarıcak ve abdullah abi inceleme yapcak onları bekliyorumBaska suan yoj
hocam kaç haftadır görüyorum bugün ve yarın şeklinde alıcağınız bi türlü alamadınızİ3 12100F RX 6600 olursa iyi olur
Max 12.000 TL bütçem var. Oyun için alacağım. (Bugün veya Yarın sipariş vericem) aklımda haqqus gen3 özelleştirip almak var. Özelleştirme şu şekil (fsp psu ve ucuz kasayı seçip)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon haqqus gen 3 alamam 12.500 oluyor.
Hocam bütçe artıyor biseyler oluyor stok bitiyor zam geliyor bulamadım bi türlü.hocam kaç haftadır görüyorum bugün ve yarın şeklinde alıcağınız bi türlü alamadınıztroll mü yapıyosun yoksa cidden alamadın mı ?
valla bende seninle aynı zamanlarda başladım aramaya hatta bi tık erken dünki sistemi alabildim. modartpc iddalı konuşuyo hayırlısıyla güzel bi sistem alabilirsin umarım.Hocam bütçe artıyor biseyler oluyor stok bitiyor zam geliyor bulamadım bi türlü.
Aynen bende onu bakıyorum şimdi neler yazıyor diyevalla bende seninle aynı zamanlarda başladım aramaya hatta bi tık erken dünki sistemi alabildim. modartpc iddalı konuşuyo hayırlısıyla güzel bi sistem alabilirsin umarım.