İzmir 35
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 24
- İsim
- Mahmut
- İlgilendiği Kategoriler
- Otomobil telefon önerileri
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk çakma saat 1 k linkini atıyım power bank da 5 kbu telefonun en baba gideri 8-8.5k ne kadar kullandığına ve ne durumda olduğuna göre de değişir hadi power bank + saat 1k desek
9 - 9.5 k eder ki kılıfları saymıyorum alıcının çok ihtiyahcına yaramicak kutu fatura şarj aleti zaten kutudan çıkıyor bu yüzden 12.5 k etmez satarsanda çok zor satarsın çok beklersin
Mesaj otomatik birleştirildi:
WT WATCH 8 ULTRA 49MM AMAX 7 KORDONLU IOS VE ANDRIOD UYUMLU Fiyatı, Yorumları - Trendyol
WT WATCH 8 ULTRA 49MM AMAX 7 KORDONLU IOS VE ANDRIOD UYUMLU yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
ROBEVE Magsafe Battery Pack Iphone Uyumlu Powerbank Magsafe Powerbank Kablosuz Şarj Cihazı Şarj Aleti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ROBEVE Magsafe Battery Pack Iphone Uyumlu Powerbank Magsafe Powerbank Kablosuz Şarj Cihazı Şarj Aleti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Bu arada kılıfların çoğu açılmamış pakette yani satabilir şuna kılıf lar 100 tl 5 tanesini satsa 500 tl eder ama 10 tanesi açılmamış eskiden almıştım şimdi hesaplayalım
Cihaz 8.5 k
Saat powerbank kılıf 2.500(1000+500+1000=2500)
Toplam 11k etti 500 de kendim koydum diyelim 1k da indirim 11.500k oluyor yani bu fiyata gitmezmi