GazzeliAtalay
80+ Bronze
Uygun satarsan düşünebilirim
Belki 3070 Ti ı sattığım parayla işlemci ve bu kartı alabilirim diye düşündüm.6700xt den biraz daha güçlü bir kart
Eyw sağolasınHayırlı olsun hocam
3070ti daha güçlüKredi kartı ile ödedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
6700 XT ile arasında fark var mı ?
Sadece işlemcim mevcut değil.
Böyle bir durum başıma gelse idi.Arkadaşlar Vatan Bilgisayardan aldığım 3070ti geldi . Şuan elimde anakart ram psu ve kasa mevcut lakin işlemcim yok ayrıyeten şuan işlemciye verebilcek paramda yok sizce 3070 Ti ' ı satıp 6700xt ve işlemcimi alayım yada para biriktirip işlemci almak için mi çaba sarf edeyim yada başka fikirleriniz varsa söyleyebilir misiniz ? Elimdeki anakart am4 soketli .
Bence 3070 ti kullanmaya çalış dostum kredi kartına taksitle altından kalkmaya çalış çok iyi bir kart 8-9 sene arkana bakmazsınBelki 3070 Ti ı sattığım parayla işlemci ve bu kartı alabilirim diye düşündüm.
Eyw sağolasın
Böyle bir durum başıma gelse idi.
Ve tek parçam eksik olsa idi.
Beklerdim ve işlemcinin de iyisini alır ve uzun yıllar önüme bakardım.
Miss![]()
Mis gibi kart. Çok da güzel fiyattan almışsın. Kullan keyfini çıkar derim. Bütçeni denkleştirince de işlemci bakarsın.
Eyw sağolun , genel olarak herkes işlemci al diyor kartı satma diyor ama 6700 xt de kafam takılmıyor değil arada bu kadar fiyat farkı var iken ve 3070 ti parasına hem işlemci hem kart alınabiliyorken bilemedim yani . Mesela siz neden 6700 xt ve işlemci değil de sadece işlemci taraftarısınız.Bence 3070 ti kullanmaya çalış dostum kredi kartına taksitle altından kalkmaya çalış çok iyi bir kart 8-9 sene arkana bakmazsın
biraz daha bekle ryzen 5 5600x alŞuan sadece işlemcim yok.
3070 ti ile oyunlardan alacağınız haz ile diğerleri ile alacağınız haz'zı karşılaştırın kendiniz karar verin.Eyw sağolun , genel olarak herkes işlemci al diyor kartı satma diyor ama 6700 xt de kafam takılmıyor değil arada bu kadar fiyat farkı var iken ve 3070 ti parasına hem işlemci hem kart alınabiliyorken bilemedim yani . Mesela siz neden 6700 xt ve işlemci değil de sadece işlemci taraftarısınız.
Bu konuya çok hakim değil aynı ayarlarda görüntüde fark mı olur diyorsunuz .3070 ti ile oyunlardan alacağınız haz ile diğerleri ile alacağınız haz'zı karşılaştırın kendiniz karar verin.
Geçmiş olsun inşallah daha iyileri nasip olur .keşke banada gönderseydiler
Almak istediğiniz kart ile şuan elinizde mevcut olan kartın karşılaştırma video'larına bakın ve aradaki farklara şahit olun.Bu konuya çok hakim değil aynı ayarlarda görüntüde fark mı olur diyorsunuz .