Neler Yeni

Yardım 12.792 TL'ye aldığım 3070 Ti geldi . Şimdi ne yapmalıyım ?

Kadir_1987

80+ Silver
Arkadaşlar Vatan Bilgisayardan aldığım 3070ti geldi . Şuan elimde anakart ram psu ve kasa mevcut lakin işlemcim yok ayrıyeten şuan işlemciye verebilcek paramda yok sizce 3070 Ti ' ı satıp 6700xt ve işlemcimi alayım yada para biriktirip işlemci almak için mi çaba sarf edeyim yada başka fikirleriniz varsa söyleyebilir misiniz ? Elimdeki anakart am4 soketli .
Böyle bir durum başıma gelse idi.
Ve tek parçam eksik olsa idi.
Beklerdim ve işlemcinin de iyisini alır ve uzun yıllar önüme bakardım.
Miss ;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Belki 3070 Ti ı sattığım parayla işlemci ve bu kartı alabilirim diye düşündüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eyw sağolasın
Bence 3070 ti kullanmaya çalış dostum kredi kartına taksitle altından kalkmaya çalış çok iyi bir kart 8-9 sene arkana bakmazsın

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mis gibi kart. Çok da güzel fiyattan almışsın. Kullan keyfini çıkar derim. Bütçeni denkleştirince de işlemci bakarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Abdullah Işık
Böyle bir durum başıma gelse idi.
Ve tek parçam eksik olsa idi.
Beklerdim ve işlemcinin de iyisini alır ve uzun yıllar önüme bakardım.
Miss ;)
Mis gibi kart. Çok da güzel fiyattan almışsın. Kullan keyfini çıkar derim. Bütçeni denkleştirince de işlemci bakarsın.
Bence 3070 ti kullanmaya çalış dostum kredi kartına taksitle altından kalkmaya çalış çok iyi bir kart 8-9 sene arkana bakmazsın
Eyw sağolun , genel olarak herkes işlemci al diyor kartı satma diyor ama 6700 xt de kafam takılmıyor değil arada bu kadar fiyat farkı var iken ve 3070 ti parasına hem işlemci hem kart alınabiliyorken bilemedim yani . Mesela siz neden 6700 xt ve işlemci değil de sadece işlemci taraftarısınız.

Kadir_1987

80+ Silver
Eyw sağolun , genel olarak herkes işlemci al diyor kartı satma diyor ama 6700 xt de kafam takılmıyor değil arada bu kadar fiyat farkı var iken ve 3070 ti parasına hem işlemci hem kart alınabiliyorken bilemedim yani . Mesela siz neden 6700 xt ve işlemci değil de sadece işlemci taraftarısınız.
3070 ti ile oyunlardan alacağınız haz ile diğerleri ile alacağınız haz'zı karşılaştırın kendiniz karar verin.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
keşke banada gönderseydiler

Kadir_1987

80+ Silver
Bu konuya çok hakim değil aynı ayarlarda görüntüde fark mı olur diyorsunuz .
Almak istediğiniz kart ile şuan elinizde mevcut olan kartın karşılaştırma video'larına bakın ve aradaki farklara şahit olun.
Eğer benim için fark etmiyor o kadar fark derseniz de , satarsınız ve dediğiniz gibi işlemci ve kart alırsınız ve elinizi cebinize atmadan kasanızı toplamış olursunuz.
Tercih sizin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,209
Üyeler
167,448
Son üye
oemKa
Top Bottom