Maykıl
80+ Silver
X ile normal arasinda fark yok derecede az 0 alacaksa x almasina gerek yokbiraz daha bekle ryzen 5 5600x al
X ile normal arasinda fark yok derecede az 0 alacaksa x almasina gerek yokbiraz daha bekle ryzen 5 5600x al
Merhabalar 3070ti ı sizden satın alabilirim burada satış yapmak yasak mı degil mi bilmiyorum ama bu konuda eğer yasak varsa beni bilgilendirin ama yasak yoksa iletişim kuralimArkadaşlar Vatan Bilgisayardan aldığım 3070ti geldi . Şuan elimde anakart ram psu ve kasa mevcut lakin işlemcim yok ayrıyeten şuan işlemciye verebilcek paramda yok sizce 3070 Ti ' ı satıp 6700xt ve işlemcimi alayım yada para biriktirip işlemci almak için mi çaba sarf edeyim yada başka fikirleriniz varsa söyleyebilir misiniz ? Elimdeki anakart am4 soketli .
Tmmdır inceleyeceğim , önereceğiniz video varsa paylaşabilir misiniz ?Almak istediğiniz kart ile şuan elinizde mevcut olan kartın karşılaştırma video'larına bakın ve aradaki farklara şahit olun.
Eğer benim için fark etmiyor o kadar fark derseniz de , satarsınız ve dediğiniz gibi işlemci ve kart alırsınız ve elinizi cebinize atmadan kasanızı toplamış olursunuz.
Tercih sizin.
Kolayca ?hayallerimin başka birisi tarafından kolayca elde edilmesi üzüyor 3070ti vay be
13 bin tl az para mıKolayca ?
Çok olması neyi değiştirir13 bin TL az para mı
Adama havadan mı geldi 13 milyar? O da emek harcayarak biriktirmiştir...13 bin TL az para mı
hiç öyle neyse çok takılmayın hayırlı olsunÇok olması neyi değiştirir
birsürü insan neler yapıyor neden üzülesin kihayallerimin başka birisi tarafından kolayca elde edilmesi üzüyor 3070ti vay be
işte emeğini kıskanıyorum yani güzel bir şey emek harcaması falanAdama havadan mı geldi 13 milyar? O da emek harcayarak biriktirmiştir...
Eyw sağolhiç öyle neyse çok takılmayın hayırlı olsun