Çevrende pc toplamayı bilen yoktu diye bence kazıklanmanada gerek yoktuToplayacağım. İlk defa topladım acemilik olamazmı sence? direk 6600xt alacak durumda olsaydım alırdım zaten. Amacım bu paraya alıp 4000tl bandına satmaktı ve sattım. eğer alabilseydim direk alırdım kral. bilip bilmeden konuşma. çevremde sistem toplamak için yardım alcak arkadaşım vb. yoktu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kabullenebiliyorum. sadece argo konuşmasına karşı çıktım.
ilk defa topladım bu toplamada böyle olsun. eleştirileriniz içinde saolun, bir dahaki sefere daha bilgili şekilde toplarım. (argo konuşmasan iyiydi neyse)Çevrende pc toplamayı bilen yoktu diye bence kazıklanmanada gerek yoktu
10 nesil ne kral daha anakart yükselteceksin işlemci için üstüne ram da lazım
Sen çok kötü toplamışsın
Hepsini iade et o sisteme para verilmez ben sana söyleyeyim.ilk defa topladım bu toplamada böyle olsun. eleştirileriniz içinde saolun, bir dahaki sefere daha bilgili şekilde toplarım. (argo konuşmasan iyiydi neyse)
topladım artık. i5 10.nesil ve 11.nesil destekliyor diye duydum. zaten ben bu bilgisayarı 3 4 yıllığına orta seviye oyunları oynamak için aldım 5 yıl sonra değiştireceğim.Hepsini iade et o sisteme para verilmez ben sana söyleyeyim.
İlerde i3 den i5 e geçeyim desen geçemezsin anakart lazım.
Ankartı aldın i5 parası lazım intel pahalı üstüne birde ram lazım.oooohhhh
Sana ilerde çok masraf ettirir .çooook
O zaman bize geçmiş olsun demek düşüyortopladım artık. i5 10.nesil ve 11.nesil destekliyor diye duydum. zaten ben bu bilgisayarı 3 4 yıllığına orta seviye oyunları oynamak için aldım 5 yıl sonra değiştireceğim.
Kaç yıllık kart o. 1 ay kullanıldığına sen inanıyor musun?ekran kartı 1 ay kullanılmış. dediğin sistemi toplamak için 14k aşşağısı bütçe olmaması lazım. bütçe el vermeyince böyle topladım.