Gerçekler acı kralbiraz saygılı konuşsan? diğer yazan arkadaşların yazış şekillerine bakmanı öneririm.
rezil kepaze bir sistem toplamadım ayrıca topladığım sistem günümüz oyunları için ideal.Satsan bile i3 10. nesil ne yükseltemezsin ram desen öyle rezil kepaze bir sistem toplamışsın helalke
insan gibi yazsan?Gerçekler acı kral
Günümüz oyunları için ideal mirezil kepaze bir sistem toplamadım ayrıca topladığım sistem günümüz oyunları için ideal.
İşte gerçekler böyle kral ayranım ekşi demek lazım arada.kötü olabilir fakat dalga geçmen yanlış bence.
her oyunu 1080p ultrada oynamayacağım medium 1080p de oynasam yetiyor. discordda değiliz ayrıca medeni bir forumda medeni şekilde konuşuyoruz kaba olmak zorunda değilsin.İşte gerçekler böyle kral ayranım ekşi demek lazım arada.
RX 580 günümüz için ideal falan da değil onu aklından çıkar
ekran kartını değiştireceğim dedim ayrıca.İşte gerçekler böyle kral ayranım ekşi demek lazım arada.
RX 580 günümüz için ideal falan da değil onu aklından çıkar
evet hocam biraz tuzlu fiyatı.Pahalıya almışsın hocam
Madem değiştirecektin niye aldın saçma sapan işlerher oyunu 1080p ultrada oynamayacağım medium 1080p de oynasam yetiyor. discordda değiliz ayrıca medeni bir forumda medeni şekilde konuşuyoruz kaba olmak zorunda değilsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartını değiştireceğim dedim ayrıca.
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hocam biraz tuzlu fiyatı.
Kafanı çalıştırıp direk 6600xt veya 6650xt alabilirdin sen mümkünse birdaha pc toplama kral4000tl ye başka bir arkadaşıma satacağım. o paraya 2.el 6600xt veya 6650xt alacağım. biraz kafanı çalıştırırmısın?
Arkadasin piyasayi bilmiyor o zaman onun disinda ben de anlamadim niye kabullenmek istemiyorsun ki? Pahali ve sacma olmus sistem. He olan olmus bize dusen hayirli olsun demek.4000tl ye başka bir arkadaşıma satacağım. o paraya 2.el 6600xt veya 6650xt alacağım. biraz kafanı çalıştırırmısın?
Toplayacağım. İlk defa topladım acemilik olamazmı sence? direk 6600xt alacak durumda olsaydım alırdım zaten. Amacım bu paraya alıp 4000tl bandına satmaktı ve sattım. eğer alabilseydim direk alırdım kral. bilip bilmeden konuşma. çevremde sistem toplamak için yardım alcak arkadaşım vb. yoktu.Kafanı çalıştırıp direk 6600xt veya 6650xt alabilirdin sen mümkünse birdaha pc toplama kral
kabullenebiliyorum. sadece argo konuşmasına karşı çıktım.Arkadasin piyasayi bilmiyor o zaman onun disinda ben de anlamadim niye kabullenmek istemiyorsun ki? Pahali ve sacma olmus sistem. He olan olmus bize dusen hayirli olsun demek.