Neler Yeni

12.880TL'lik sistem. Sizce parasına değmiş mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,181
İsim
Abdullah Aydoğdu
Arkadaş umursamıyor ki dediğimiz şeyleri, ben güzellikle yazdığım halde dediğim hiç bir şeyi dikkate almayıp bana agresif yaklaşan kendisiydi.
2 tarafın da haksız olduğu konular vardır ama bir de şöyle düşünün, hevesli hevesli hayatınızda ilk defa kasa topluyorsunuz, ve kötü olduğundan insanlar haklı olarak parçaları değişmen, iade etmen için ''leş gibi'' diyorlar. Eywallah, bilgilendiriyorlar. Ama 35 kişi gelip ''leş gibi'' deyince insanın gerilmesi normal. Ben bile okurken gerildim.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2 tarafın da haksız olduğu konular vardır ama bir de şöyle düşünün, hevesli hevesli hayatınızda ilk defa kasa topluyorsunuz, ve kötü olduğundan insanlar haklı olarak parçaları değişmen, iade etmen için ''leş gibi'' diyorlar. Eywallah, bilgilendiriyorlar. Ama 35 kişi gelip ''leş gibi'' deyince insanın gerilmesi normal. Ben bile okurken gerildim.
Konuya ilk yazdığım mesaja bakın hocam. Benim sinirlendiğim nokta konu sahibi kişinin kendini avutması, kötü yapmışsın abi işte insanlar bunu sana belirtiyor fakat bunu kabullenemeyip hala iyi diyorsun, bizde geriliyoruz bu şekilde.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
CPU ve anakart a aynı paraya 12100f h610 alsaydın rx3070 e kadar sorun olmazdı yükseltme tarafında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuya ilk yazdığım mesaja bakın hocam. Benim sinirlendiğim nokta konu sahibi kişinin kendini avutması, kötü yapmışsın abi işte insanlar bunu sana belirtiyor fakat bunu kabullenemeyip hala iyi diyorsun, bizde geriliyoruz bu şekilde.
Hocam kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş. Bunu kim nasıl anlamak istiyorsa anlasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

losyxss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
.
Hevesim falan kalmadı ciddi söylüyorum bu kadar fazla agresif ve kaba konuşacağınızı bilseydim konu açmazdım. iyi günler

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hevesim falan kalmadı ciddi söylüyorum bu kadar fazla agresif ve kaba konuşacağınızı bilseydim konu açmazdım. iyi günler
Yapığın sistemin kötü olduğunu kabullenememen senin hatan dostum, iyi günler. Açtığınız yeni konuda alabileceğiniz en iyi sistemi yaptım, göz atabilirsiniz ama iş işten geçmiş zaten.

fufuker1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
fufuker1 development
Kazık

Kimse agresif falan konuşmuyor kardeşim, adam geçmiş olsun fazla para vermişsin diyor sen karşı çıkıp hepsini sıfır aldım!! diyorsun. Madem bu cevapları kaldıramayacaksın o zaman neden fiyat iyi mi diye konu açıyorsun? O zaman konu açma git kendi kendini tatmin et ucuza aldım diye. Burda polyanacılık yapıp sana oo kardeşim bedavaya almışsın mı diyelim.

Son düzenleme:

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Efehan
Ram 16 bile değil malesef kötü bir sistem olmuş. Keşke danışsaydın foruma.

losyxss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
.
Kazık

Kimse agresif falan konuşmuyor kardeşim, adam geçmiş olsun fazla para vermişsin diyor sen karşı çıkıp hepsini sıfır aldım!! diyorsun. Madem bu cevapları kaldıramayacaksın o zaman neden fiyat iyi mi diye konu açıyorsun? O zaman konu açma git kendi kendini tatmin et ucuza aldım diye. Burda polyanacılık yapıp sana oo kardeşim bedavaya almışsın mı diyelim.
1 kişi leş gibi olmuş dediğinde 50 kişinin leş gibi olmuş demesi sence doğrumu?

Kazık

pahalıya almışsın diyenlere zaten doğru hocam diye cevap verdim hepsini sıfır aldım!! demedim 'yeni konuya bakmadan boş konuşma'

1 kişi leş gibi olmuş dediğinde 50 kişinin leş gibi olmuş demesi sence doğrumu?

pahalıya almışsın diyenlere zaten doğru hocam diye cevap verdim hepsini sıfır aldım!! demedim 'yeni konuya bakmadan boş konuşma'
burada nezaket dili geçersiz galiba illade argo şekilde konuşacağız?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom