Neler Yeni

12.880TL'lik sistem. Sizce parasına değmiş mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
cidden tam onu yazacaktım. kimse yardım etmedi hocam diğer forumlarda cevap alamadım diye bu foruma yazayım dedim. güzel foruma benziyor dedim, nezaket ile konuşmaya çalıştım elimden geldiğince fakat %80i ergen olmak üzere herkes dalga geçip saldırmaya kalkıştılar. cidden geyik forumuna dönüyor galiba burası :/ ilk defa sistem topladım falan diyorum. leş gibi toplamışsın falan filan :(
Leş gibi topladığın doğru ama ''leş gibi toplamışsın'' deyip hepsi birbirinin aynı 6 sayfa mesaj atmaya lüzum yok. 2 kişi yazmış, yeter. 35. kişi niye ''leş gibi toplamışsın'' yazıyor? Anladık o kısmı çoktan geçtik. Konu ilerlemiyor böyle olunca. Adam ''işlemciyle anakartı iade ettim, şunu aldım, bunu yaptım'' diyor, birisi çıkıp ordan gene ''leş gibi toplamışsın'' yazıyor.

losyxss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
.
Leş gibi topladığın doğru ama ''leş gibi toplamışsın'' deyip hepsi birbirinin aynı 6 sayfa mesaj atmaya lüzum yok. 2 kişi yazmış, yeter. 35. kişi niye ''leş gibi toplamışsın'' yazıyor? Anladık o kısmı çoktan geçtik. Konu ilerlemiyor böyle olunca. Adam ''işlemciyle anakartı iade ettim, şunu aldım, bunu yaptım'' diyor, birisi çıkıp ordan gene ''leş gibi toplamışsın'' yazıyor.
doğru hocam. ilk topladığım kötü biliyorum fakat abarta abarta yeni topladığımada leş gibi demeleri çok koyuyor.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Selim
son yazdıklarıma bakın ekran kartını değiştirdim zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2400tl ölü piksel vb. yok.
Çok iyi ozaman geriye ram kaldı ve kasa olarak 1.5k bandında güç kaynaksız olanları alın daha sonra içine kendiniz 1k ya kaliteli PSU koyun çünkü mevcut kasada PSU C4 patlamaya hazır 👍

losyxss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
.
Çok iyi ozaman geriye ram kaldı ve kasa olarak 1.5k bandında güç kaynaksız olanları alın daha sonra içine kendiniz 1k ya kaliteli PSU koyun çünkü mevcut kasada PSU C4 patlamaya hazır 👍
yok hocam kaliteli bir marka aldım kasayı ve psuyu. :D

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
doğru hocam. ilk topladığım kötü biliyorum fakat abarta abarta yeni topladığımada leş gibi demeleri çok koyuyor.
Ben de kendi fikrimi belirteyim. Yerinizde olsam edilebiliyorsa elimdeki bütün parçaları iade ederdim. Tamamını.
Ondan sonra hazır sistem alırdım. Bütçe eksikse de monitörü sonra alırdım veya 2. el alırdım.
Günümüzde hazır sistemler tek tek toplanan sistemlere göre daha ucuz. Sistem toplama olayı eskide kaldı.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Forum ne kadar toxicmiş ya. İnsanlar yardım etmeye gelmemişler gerçekten.
Arkadaş umursamıyor ki dediğimiz şeyleri, ben güzellikle yazdığım halde dediğim hiç bir şeyi dikkate almayıp bana agresif yaklaşan kendisiydi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom