Evkur tarzı yerler senet ile veriyor ama komisyon biraz fazla alıyor.Trendyol gibi yerlerde 15 bin liranın üstündeki telefonlara 3 taksitten fazla yapılmıyor , bildiğiniz başka bir yer var mı 9-12 ay taksit yapabilen
15 pro vs. düşünüyorum
Bankaların 0 faizsiz ihtiyaç kredileri var.20 25k hatta 40ky a kadarKrediler çok faiz koyuyor ya nerdeyse 2 telefon parası
Nasıl yani telefoncular vesaire 3 taksit sınırını aşarak kredi kartı ödemesi alıyor mu ?Öncelikle almak istediğin telefon yurtiçi mi yoksa yurtdışı mı? Akabinde ürünler için orijinal fatura vs. istiyorsan bu durum için bilgim yok ancak konu ile ilgili olarak her hangi sarı site ilanından birini aradığın taktirde taksit seçeneğini farklı şekilde yapıyor. Bu şekilde kendi telefonumu aldım, cihazı da yaklaşık 60 gündür kullanıyorum bir sorun sıkıntı yok kutu IMEI ürün IMEI vs. her şeyi birebir aynı 3D Tools ile cihaza da baktım, bir sıkıntı yok. Yasal yollar ile artık yenilenmiş cihazlar içinde kısıtlama var, kısacası teknolojiye ulaşmamız yasaklanıyor her açıdan
Evet, fatura istiyorsan tabii bilemem ancak farklı şekiller ile taksitli cep telefon satışı yapılmakta. Benim kendi satın alım yaptığım yerde sadece vade farkı alındı fakat yollar değiştikçe tabii ki taksitte vade + komisyon olarak ilerleyebiliyorlar. Tabii burada en önemli husus, alacağınız yeri iyi araştırmak ve cihazının arkasında duran satıcılar önemli.Nasıl yani telefoncular vesaire 3 taksit sınırını aşarak kredi kartı ödemesi alıyor mu ?
İstanbulda olsaydın sormak isterdim. 16 Pro Yd düşünüyordum. Ama telefonculardada 3 taksit sınırı var diye biliyordum. Öğrendiğim iyi oldu.Evet, fatura istiyorsan tabii bilemem ancak farklı şekiller ile taksitli cep telefon satışı yapılmakta. Benim kendi satın alım yaptığım yerde sadece vade farkı alındı fakat yollar değiştikçe tabii ki taksitte vade + komisyon olarak ilerleyebiliyorlar. Tabii burada en önemli husus, alacağınız yeri iyi araştırmak ve cihazının arkasında duran satıcılar önemli.
Cihazını yurt dışı alacaksan, hemen hemen her yer taksit yapıyor. 16PM var bende 50'ye geldi. 6 ay şeklinde, piyasası da 43-45 arası zaten.İstanbulda olsaydın sormak isterdim. 16 Pro Yd düşünüyordum. Ama telefonculardada 3 taksit sınırı var diye biliyordum. Öğrendiğim iyi oldu.
Yakın zamanda arkadaşım makedonya'ya gitti zaten. 40K küsüre veriyorlar oradada aynı şeye denk geliyor. Gitti geldisiyle. Kapalı kutu mu aldın acaba ?Cihazını yurt dışı alacaksan, hemen hemen her yer taksit yapıyor. 16PM var bende 50'ye geldi. 6 ay şeklinde, piyasası da 43-45 arası zaten.
Kapalı kutu aldım evet hatta daha da önemlisi ben cihazı açıp bakmadım bile mekanda, her şeyi evde kontrol ettim. Satın aldığım yerde gayet ilgiliydi NO-Active cihazdı, cihazı açtığım gibi garantisi benim açtığım tarihle başladı, kutu ve cihaz IMEI'leri de aynı şekilde kontrol ettim. 3D Tools sonrası satın aldığım yer irtibata geçti, sorun olmadığını belirttim. Şuan 46 döngüde pil %100 hala, temiz cihaz bulabilirsen al derim.Yakın zamanda arkadaşım makedonya'ya gitti zaten. 40K küsüre veriyorlar oradada aynı şeye denk geliyor. Gitti geldisiyle. Kapalı kutu mu aldın acaba ?
Verdiğin bilgiler için teşekkürler hocam sağolasın dikkat edeceğim bulursam alacağım.Kapalı kutu aldım evet hatta daha da önemlisi ben cihazı açıp bakmadım bile mekanda, her şeyi evde kontrol ettim. Satın aldığım yerde gayet ilgiliydi NO-Active cihazdı, cihazı açtığım gibi garantisi benim açtığım tarihle başladı, kutu ve cihaz IMEI'leri de aynı şekilde kontrol ettim. 3D Tools sonrası satın aldığım yer irtibata geçti, sorun olmadığını belirttim. Şuan 46 döngüde pil %100 hala, temiz cihaz bulabilirsen al derim.