Açıkçası kafaya koymuşsun gibi. Kafaya koyduysan değişen parçası olmayan bir cihaz denk gelirse hayırlı olsun derim. Cihaz aşırı pahalıya geliyor ama en azından değişen parçası olmasın.Sağol kanka Kredi çekmek mantıklı gelmiyor bana ya yinede teşekkür ederim
Hocam biri sıfır kapalı kutu diğeri ise yenilenmiş arada 10k ya fazlasıyla değer hem yeni seri hemde 0 2 yıl garantiliSağol kanka Kredi çekmek mantıklı gelmiyor bana ya yinede teşekkür ederim
Valla bende ondan korkuyorum benim için önemi kriterler varAçıkçası kafaya koymuşsun gibi. Kafaya koyduysan değişen parçası olmayan bir cihaz denk gelirse hayırlı olsun derim. Cihaz aşırı pahalıya geliyor ama en azından değişen parçası olmasın.
Biraz bakayım hocam. İlla 14 Pro Max mi olması lazım? 13 Pro, Pro Max, 14 Pro gibi seçenekler uygun mu?Valla bende ondan korkuyorum benim için önemi kriterler var
Faizsiz taksit olması lazım bu en önemlisi
Peşin ödeme olmayacak
Kredi çekemem
iPhone olmak zorunda
Bunlara bakınca başka seçenek gelmiyor aklıma maalesef düşünüyorum başka neresi var diye faizsiz taksit iPhone veren aklıma gelmedi
vatanımızı bölemezler reisne bu android fanboyluğu bırak kim ne alıyorsa alsın adamı iphone istediği için şekilden şekle soktun 5 dk da
Aslında cihaza bakarsam anlarım ben az çok fiziksel olarak birde iPhone ayarlar kısmında kod var onların anlamaları mevcut oradan anlaşılıyorya kürşat reis beni yanlış anlama ama ben bu yenilenmiş olayına güvenemiyorum ya, bazıları kötülüyor bozuluyor diyorlar bundan nasıl emin oluyorsunuz sapa sağlam olduğuna illaki bir şeyi vardır açıklayabilir misin?
13 biraz eski olur ya 16 çıkıyor 3 nesil geriden gelmeyelim en azındanBiraz bakayım hocam. İlla 14 Pro Max mi olması lazım? 13 Pro, Pro Max, 14 Pro gibi seçenekler uygun mu?
Sorma nedenim bu cihaz.13 biraz eski olur ya 16 çıkıyor 3 nesil geriden gelmeyelim en azından
Ah be şu yapikredi bir kart vermedi ki bana neler alacaktım kaldı onun yüzündenSorma nedenim bu cihaz.
Havadan gelen para ile 28-29K civarına geliyor. 6 Ay faizsiz taksitte var.APPLE Yenilenmiş G2 iPhone 13 Pro 128 GB Akıllı Telefon Mavi Fiyat & Özellik | MediaMarkt
APPLE Yenilenmiş G2 iPhone 13 Pro 128 GB Akıllı Telefon Mavi fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananwww.mediamarkt.com.tr
iPhone al keyfine bak android başlı başına problem kendi görüşüm bende iPhone geçmeyi düşünüyorum şu ibb bi girebilsek çok şey değiştiricemdeEasycep den faizsiz 6 taksit ile bu cihazı 49260 ye alabilirim 67260 TL olduğuna bakmayın 18 bin TL bir yerden gelecek bana karşılıksız para hediye gibi düşünün 49260 TL yapıyor yani 6 taksit ile almayı düşünüyorum mantıklı mi ? 12 ay garanti var ve ekranı değişmiş mi oluyor ? Çok iyi durumda deniyor çünkü easycep den alan var mi ? Ürünleri nasıl oluyor ?
Peşin alamam ona göre yorum yapın lütfen
Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Uzay Siyahı Çok İyi | EASYCEP
Yenilenmiş Apple ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Uzay Siyahı Çok İyi iPhone 14 Pro Max 128 GB modellerini 12 taksitle almak için.easycep.com
Halihazırda fpp pro vardı expertizi kendisi olan onlarda durum nasıl bilmiyorum ama alacağın üründe garanti vs varsa sağlam avukatın varsa kolay kolay problem yaşamazsin yenilenmiş cihazdaEasycep den faizsiz 6 taksit ile bu cihazı 49260 ye alabilirim 67260 TL olduğuna bakmayın 18 bin TL bir yerden gelecek bana karşılıksız para hediye gibi düşünün 49260 TL yapıyor yani 6 taksit ile almayı düşünüyorum mantıklı mi ? 12 ay garanti var ve ekranı değişmiş mi oluyor ? Çok iyi durumda deniyor çünkü easycep den alan var mi ? Ürünleri nasıl oluyor ?
Peşin alamam ona göre yorum yapın lütfen
Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Uzay Siyahı Çok İyi | EASYCEP
Yenilenmiş Apple ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Uzay Siyahı Çok İyi iPhone 14 Pro Max 128 GB modellerini 12 taksitle almak için.easycep.com