adam herife apple tercih ediyor diye kızıyor inanılmazprofil fotonu yeni gördüm hocam kusura bakma doğru diyorsun android kullanma napcan kasıp kasıp duran çöp telefon sen iphone al çok iyi elma falan mükemmel müthiş iphone al masaya falan koyarsın hawli olur
işte mağazadan alınca başın çok ağrıyor. Uğraşmayı seviyorsan sıkıntı yok6502 sayılı tüketicinin korunması kapsamı kanunu gereğince haklarımız var bunları bilmeliyiz tabii ki bende sonuna kadar takipçisi oluyorum ne alırsam alayım uğraşırım
Oradan almicam gidip bakıp konusucam zatenişte mağazadan alınca başın çok ağrıyor. Uğraşmayı seviyorsan sıkıntı yok
Kredi çekmek bu devirde zerre akıl işi değil hele bir telefon için acayip kötüAlınmaz bence. 70K'ya 2. el, parçası değişmiş mi değişmemiş mi belli olmayan bir cihaza verilmez. erkenden kapatabileceğini düşünüyorsan kredi çek sıfır 15 Pro al derim. Sıfır 13 alırım yine de bu cihaza bu kadar para vermem.
70K bu cihaza vermekte bir o kadar akıl işi değil. Bankadan bankaya değişir ama 50K krediye 6 ay vadede 10K koyuyorlar. 70K buna vereceğine 75K civarına sıfır 15 Pro almış olursun. En az 10 kat daha mantıklı.Kredi çekmek bu devirde zerre akıl işi değil hele bir telefon için hiç mi hiç akıllı adam işi değil
Sen en son ne zaman baktın knka faiz durumlarına birde iPhone olmak zorunda android asla almam bu saatten sonra70K bu cihaza vermekte bir o kadar akıl işi değil. Bankadan bankaya değişir ama 50K krediye 6 ay vadede 10K koyuyorlar. 70K buna vereceğine 75K civarına sıfır 15 Pro almış olursun. En az 10 kat daha mantıklı.
Az önce baktım.Sen en son ne zaman baktın knka faiz durumlarına birde iPhone olmak zorunda android asla almam bu saatten sonra
70k değil yazımı oku 49 faizsiz 6 taksitle demiştim knkaAz önce baktım.
18K havadan geliyor demişsin. 50K kredi çeksen 60K ödesen 10K fazla verip 15 Pro almış olursun diyorum bende. 15 Pro'nun 256'sı 68K.70k değil yazımı oku 49 faizsiz 6 taksitle demiştim knka
Sağol kanka Kredi çekmek mantıklı gelmiyor bana ya yinede teşekkür ederim18K havadan geliyor demişsin. 50K kredi çeksen 60K ödesen 10K fazla verip 15 Pro almış olursun diyorum bende. 15 Pro'nun 256'sı 68K.