Öneri 12 Bin TL Poco F6 (8/256) TR

ReQo

80+
Reaksiyon skoru
94
10-15k arasında hem işlemcisi iyi hemde yurtiçi bir cihaz arıyordum. Sarı sitede 13k'ya poco f6 buldum. İşin iyi yanı satıcı şahıs değil, esnaftı. Öğrenci olduğumu söyledim ve beni kırmadı 12k'ya anlaştık. Yanında 90w şarj aleti (orjinal değil) ve hayalet ekran verecek. Cihazın 20.06.2026 tarihine kadar garantisi devam etmekte. IMEI sorgulattım ve cihazın yurtiçi olduğunu doğrulattım. Sizce güzel bir fiyata alabilmiş miyim?..

Ekler

• IMG-20251003-WA0027.webp
    IMG-20251003-WA0027.webp
    282.1 KB · Hit: 90
Hayırlı olsun, iyi fiyata almışsın.Güzel oyun oynanır bunda 😀

Hayırlı olsun, iyi fiyata almışsın.Güzel oyun oynanır bunda 😀
Teşekkür ederim hocam. Bende güzel fiyata aldığımı düşünüyorum ama birde foruma sorayım dedim :D 8s Gen 3, 8 Gen 2 ile neredeyse aynı performansı veren bir işlemci. Uzun süre işime görecek bir cihaz olacak benim için. Aynı fiyat bandında şuan Yurtiçi x6 pro'lar var değerlendirmek isteyen arkadaşlar olabilir. Çünkü bu fiyat bandında pek f/p yok (Yurtiçi yok).

Baya uyguna almışsınız hayırlı olsun çünkü bu fiyat bandında adam akıllı telefon bulmak çok zor.

Baya uyguna almışsınız hayırlı olsun çünkü bu fiyat bandında adam akıllı telefon bulmak çok zor.
Bence de on numara fiyata almışsın. Hayırlı olsun hocam
Çok sağolun dostlar gerçekten bana ilaç gibi geldi bu telefon çünkü 4 yıldır Samsung Galaxy M31 gibi berbat bir telefon kullanıyordum. Batarya desen 4 yıl aktif kullanım yüzünden ömrü bitmişti, işlemci desen eFootball gibi bir oyunda bile aşırı ısınıyordu. Kamera desen 64MP ama sanki 14MP gibi çekiyordu...

10-15k arasında hem işlemcisi iyi hemde yurtiçi bir cihaz arıyordum. Sarı sitede 13k'ya poco f6 buldum. İşin iyi yanı satıcı şahıs değil, esnaftı. Öğrenci olduğumu söyledim ve beni kırmadı 12k'ya anlaştık. Yanında 90w şarj aleti (orjinal değil) ve hayalet ekran verecek. Cihazın 20.06.2026 tarihine kadar garantisi devam etmekte. IMEI sorgulattım ve cihazın yurtiçi olduğunu doğrulattım. Sizce güzel bir fiyata alabilmiş miyim?..
Temiz ürünse 12k çok iyi fiyat.

Temiz ürünse 12k çok iyi fiyat.
Bir aksilik olmazsa pazartesi ürün elimde olacak. Satıcının gönderdiği fotoğraflardan ürünün temiz olduğu kanaatindeyim. Umarım yanılmam (:

Ooo hayırlı olsun. Harika fiyat bence 🤩
Teşekkür ederim hocam, daha iyileri sizin olsun :D Şuan o telefondan yazıyorum, telefondan çok memnunum. Çok şükür hiç bir sıkıntısı yok :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,463
Üyeler
184,460
Son üye
kuzyuew
Geri