hocam 1800 Rpm doğru mudur sizce?Arctic P12 PWM PST 120 mm Siyah Kasa Fanı(ACFAN00120A) Fiyatı
Arctic P12 PWM PST 120 mm Siyah Kasa Fanı(ACFAN00120A) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hocam dogru tabii ki fanlar gayet iyidir, kullananlar genel olarak cok memnunlar. Ayrica 50 TL'ye bulunuyordu fanlar biraz daha arastirin derrim ben onume gelen ilk linki attim.hocam 1800 Rpm doğru mudur sizce?
ve performansı nasıldır
teşekkür ederim hocam sipariş verdim. 58 TL ye buldum iki adet aldımHocam dogru tabii ki fanlar gayet iyidir, kullananlar genel olarak cok memnunlar. Ayrica 50 TL'ye bulunuyordu fanlar biraz daha arastirin derrim ben onume gelen ilk linki attim.
Donus hizi olarak genelde firmalar +-%5-10 pay koyarlar. Ornegin benim fanlar da 1800 rpm maks gozukuyor fakat full speede alinca 1880 rpmlere kadar cikabiliyor. Hiz-sicaklik ayarini, fani anakarta baglarsaniz BIOS uzerinden rahatlikla yaparsiniz zaten. Sahsen ben rgbyi cok sevdigimden almadim fanlari fakat RGB gereksiz performansa bakarim diyenlee genelde bu fani tercih ediyorlar.
Hayirli olsin hocam umarim memnun kalirsin sen deteşekkür ederim hocam sipariş verdim. 58 TL ye buldum iki adet aldım