Zamlasa ne olacak fanboylara tırs gelir ben daha fazla zam yapsın diye dua ediyorum.yeni ipad pro macbook belki iphone 15 ve appledan zamlar
İsterse fiyatlari 5 katına çıksın yinede alacak bir çok kişi tanıyorum. Kredi çeker yine alırlar. Çevremde sırf iPhone 11 almak için bile yaz tatilinde çalışan arkadaşlarım var.Zamlasa ne olacak fanboylara tırs gelir ben daha fazla zam yapsın diye dua ediyorum.
Kutuya telefon dışında hiçbir şey koymazlar iphone 15 olmuş olurIphone 15 özelik tahminleri ve iPhone 15 dışında sizce neler gelecek yeni telefon gelme ihtimali varmi ne diyorsunuz ?
Alıntıyı görüntüle
Bizim arkadaşa doğum gününde redmi note 7 almıştım. İphone 5 kullanıyordu. Yok kanka ben almam dedi elimdi patladı telefon sokaktan geçerken telefon istiyorum telefon istiyoerum diye bağıran çocuğa verdimİsterse fiyatlari 5 katına çıksın yinede alacak bir çok kişi tanıyorum. Kredi çeker yine alırlar. Çevremde sırf iPhone 11 almak için bile yaz tatilinde çalışan arkadaşlarım var.
Ipad olabilir.Iphone 15 özelik tahminleri ve iPhone 15 dışında sizce neler gelecek yeni telefon gelme ihtimali varmi ne diyorsunuz ?
Alıntıyı görüntüle
hocam o konuda haklısınız ama inşallah o kadar zam yapmaz gerçekten halkın durumu kötü sıfırları yükselince 2010 model macbookun fiyatını bile yükseltiyorlarZamlasa ne olacak fanboylara tırs gelir ben daha fazla zam yapsın diye dua ediyorum.
Olay gercekmi ?Bizim arkadaşa doğum gününde redmi note 7 almıştım. İphone 5 kullanıyordu. Yok kanka ben almam dedi elimdi patladı telefon sokaktan geçerken telefon istiyorum telefon istiyoerum diye bağıran çocuğa verdim