Neler Yeni

12 Eylül Apple sizce neler olucak?

Hasan344

80+ Gold
Hala Apple ürünlerinin fiyatını takip eden kaldımı ya?😃 Ben yıllar önce bıraktım. Soygundan başka bir şey değil.

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
yeni ipad pro macbook belki iphone 15 ve appledan zamlar

CptSpork

80+ Bronze
Soygunu apple yapmıyor yalnız. Fiyatın neden bu kadar pahalı olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz.
Şu telefonların fiyatı ulaşılabilir seviyede olsa burada 1 tane apple'yi eleştiren adam olacağını sanmıyorum.

Hasan344

80+ Gold
Zamlasa ne olacak fanboylara tırs gelir ben daha fazla zam yapsın diye dua ediyorum.
İsterse fiyatlari 5 katına çıksın yinede alacak bir çok kişi tanıyorum. Kredi çeker yine alırlar. Çevremde sırf iPhone 11 almak için bile yaz tatilinde çalışan arkadaşlarım var.😃

José Mourinho

80+ Silver
İsterse fiyatlari 5 katına çıksın yinede alacak bir çok kişi tanıyorum. Kredi çeker yine alırlar. Çevremde sırf iPhone 11 almak için bile yaz tatilinde çalışan arkadaşlarım var.😃
Bizim arkadaşa doğum gününde redmi note 7 almıştım. İphone 5 kullanıyordu. Yok kanka ben almam dedi elimdi patladı telefon sokaktan geçerken telefon istiyorum telefon istiyoerum diye bağıran çocuğa verdim 💀

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
Zamlasa ne olacak fanboylara tırs gelir ben daha fazla zam yapsın diye dua ediyorum.
hocam o konuda haklısınız ama inşallah o kadar zam yapmaz gerçekten halkın durumu kötü sıfırları yükselince 2010 model macbookun fiyatını bile yükseltiyorlar

Hasan344

80+ Gold
Bizim arkadaşa doğum gününde redmi note 7 almıştım. İphone 5 kullanıyordu. Yok kanka ben almam dedi elimdi patladı telefon sokaktan geçerken telefon istiyorum telefon istiyoerum diye bağıran çocuğa verdim 💀
Olay gercekmi ?😃🤦

Spacee

80+
En büyük rakibi olarak görülen samsungun son zamandaki ilerlemesi ve telefonlarının gerçekten gerek f/p cihazları olsun gerek amiral gemileri olsun anlamında çok ilerledikten sonra iphone ların pek bi tadı kalmadı, ve bu fiyat mevzusu sadece burda değil yurtdışında da baktığınız zaman çoğunlukla her türlü samsunga nazaran daha pahalı ve daha az özellik sunmakta, bu yeni güncellemeler de ios 16 17 nin sırf kullanıcıları kendine bağlı tutmak için bi çaba olması dışında bişey olduğunu sanmıyorum...
Yani kısaca apple artık baydı gibi

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
100k olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç