Sen hangi tarihte aldın hocam bana bu siparişin görseli ile ss atarmisin benim iptal olmadı ama olurda iptal olursa elimde senin ss'in kanıtı olsunbenim kargo ıstanbula gelmış durumda bazı arkadaşların sıparışler iptal olmuş niye öyle oldu arkadaşlar
Alıntıyı görüntüle
benim aldıgım 9ltlik versiyonuSen hangi tarihte aldın hocam bana bu siparişin görseli ile ss atarmisin benim iptal olmadı ama olurda iptal olursa elimde senin ss'in kanıtı olsun
AlınırAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar Ebayda satıcı ile konuştum. Türkiye ye açabileceklerini söyledi fakat nakliyet ücretleri ile birlikte maksimum 170 dolar (3300 TL) geliyor. Bence almak mantıklı siz ne düşünüyorsunuz?
Benden haber bekliyorAlınır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne zaman stok açacaklarmış onu sordunuz mu
Altta ki cevap karşısında sakin olman gerekiyor kanka sadasdasdAlınır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne zaman stok açacaklarmış onu sordunuz mu
Biz 2900e almıştık hocam bence fiyat iyi alınır zaten abdullah abinin incelemesine göre de sağlam ürünBenden haber bekliyor
Sonuna kadar okumayınca gelen pişmanlık hissiAltta ki cevap karşısında sakin olman gerekiyor kanka sadasdasd
Hocam peki kabul ederse nerden satın alacaksınız acaba satışı nasıl olacak merak ediyorumÇok ücret çıktığı için indirim yapmasını önerdim. Çünkü ürün 2000 TL bize gönderim sağlar ise 3300 geliyor kargo dahil
Amazon tarzı olacak ortak noktada anlaşırsak ben link atarımHocam peki kabul ederse nerden satın alacaksınız acaba satışı nasıl olacak merak ediyorum