Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 12 Lt airfry 1783Tl ye 🔥🔥

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
plastik kokusu değil de biraz yemek kokusunun gelmesi normal ya. sonuçta cihazın içinden direkt dışarı açılan bir havalandırması var. öyle tüm kokuyu dışarı vermiyor ama yiyecek piştikçe kokuyu alırsınız az biraz.
Sepeti nasıl takıyoruz patates için

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
bir tane uzun aparat var, onun 2 yanındaki vidayı gevşeterek ucundaki aparatları çıkarıyorsun. Eline kalan uzun aparatı da sepetin içinden geçirip cihazın içine takıyorsun
Bumu

Ekler

• IMG_20230401_152154.jpg
    IMG_20230401_152154.jpg
    3.3 MB · Hit: 163
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa
Bugün 3. kullanışım genel olarak süreleri kendiniz takip etmeniz gerekiyor. Patates için 15 dk yazıyor fakat onu 15+15 şeklinde yaparsanız sonuç on numara oluyor. 15 dk yeterli değil tabi patatesin ağırlığına da bağlı bir durum. 900 gram patates için denedim. 30 dakikada çok güzel oldu. Bu durum olumsuz bir yönü mü tartışılır çünkü başka marka airfryer kullanan arkadaşlarıma da danıştım süre konusu genel olarak böyle denilebilir. Bütün tavuk yapacaklar da boyutunda dikkatli olmalı çünkü denedik büyük boy tavuk (aldığım tavuk 1600 grammış :D 1 kgye kadar olan tavuklar için ideal diye düşünüyorum )sığmıyor. Normal tepsiye sığıyor da döndürme mekanizması için küçük veya orta boy tavuklar tercih edilmeli. Şimdilik deneyimlerim bunlar bu süre zarfında gerçekten memnun kaldık arkadaşlar. Ha bir de yağ konusu var. O kısımı da damak tadınıza göre birkaç denemeden sonra ayarlıyorsunuz.
Hocam makinenin maksimum patates kapasitesi 500g diye okudum. Kullanım klavuzuna dikkat etmek lazım fazla koymuşsunuz😅 bizim şansımıza mı bilemedik ama şişi sabitlemek için çıkan aparatın ikisi de sol kısma ait. Ama iade etmeyip başımızın çaresine bakarız dedik. Ürün genel olarak güzel. Bu fiyata bulmak zor.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam makinenin maksimum patates kapasitesi 500g diye okudum. Kullanım klavuzuna dikkat etmek lazım fazla koymuşsunuz😅 bizim şansımıza mı bilemedik ama şişi sabitlemek için çıkan aparatın ikisi de sol kısma ait. Ama iade etmeyip başımızın çaresine bakarız dedik. Ürün genel olarak güzel. Bu fiyata bulmak zor.
Ciddi misin ya hiç okumadan yapıştırdık 900 gram patatesi 5 kişi olduğumuz için :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben tavuk pişirdiğimde mutfak tavuk kokmuştu 😅
Hocam o kadar normal ya makinenin arkasında pencere var o yüzden koku yapacak yemeklerden minimum etkileniyoruz :D

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Alan kişiler yorum yapabilir mi sizce iyi mi patates falan

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,361
İsim
Berkay BABUCCU
Alan kişiler yorum yapabilir mi sizce iyi mi patates falan
dönen hazneye ideal ölçüde patates koydugunda on numara 5 yıldız bir patates veriyor. İlk gün yaptım üzerinden 2 gün geçti her akşam patates mi yapsam diyorum yani :D Onun dışında deneyimim olmadı tavuk deneyeceğim yakın zamanda küçük bulabilirsem. Veya but alıp tepsilerinde deneyimleyebilirim alanların memnun olduğu aşikar.

Top Bottom