Neler Yeni

12 Saatlik yolculukta ne yapabilirim

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz
Usta tek koltukta oturuyorsan müthiş olur priz oluyor genellikle ve 2li koltuklara oranla daha rahat oluyor :)
Hadi hayırlı yolcular
teşekkürler ederim :D bilmiyorum kuzenim ile beraber gidicez tekliye de oturabilirim ikiliye de çok arada kaldım

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
valla çok teşekkür ederim saat 5 de otobüse binicem hepsini okudum ss aldım telefona :DD telefona netflix den dizi indirdim soğuk kahve falan aldım marketten pişmaniye bir de 2-3 tane bisküvi aldım valizi hazırlıyorum (yolculuk hatay - antalya)
umarım iyi bir yolculuk sürmüştür, nasıl geçti, dediklerimi yaptın mı ?
Antalya nın keyfini çıkar

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz
umarım iyi bir yolculuk sürmüştür, nasıl geçti, dediklerimi yaptın mı ?
Antalya nın keyfini çıkar
şu an hem gidiş hem gelişi geçirdim Arcane vardı onu izledim nasıl bilmiyorum 2-3 saat uyudum gelirken 3 tost aldık arada giderken de çorba ve pilav dediklerini yaptım baya güzel gecti

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Atıştırmalık Bolca Şey Al Ben Uzun Yollarda Paso Yemek Yiyip Dizi /Film İzliyorum.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Hocam yanına ufak seyehat yastıklarından bulabilirsen al derim. İllaki lazım olacak 12 saat az değil. Camla koltuk arasına koyup rahatça gidersin belki uyursun bile.

cureshoot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
mehmetcan bayır
Otobüs ile Antalya ya gideceğim fakat laptopum ve powerbank yok evde ne yapbilirim 12 saatlik yolculukta sıkılmadan geçirebilirim yazarsanız sevinirim
(otobüste uyuyamıyorum)
knk bak şmdi işaret parmagını bi sokucan burnuna sonra yolu seyrede seyrede devam . gömüyü bulana kadar 3 saat gecer öle . sonra diğer deliğe bi 3 te öle :D 6 saat da uyursun

Top Bottom