Neler Yeni

12.sınıfa geçtim dershaneye gitmeli miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa Solmaz
Şu anki dönemde dershane fiyatları baya yükseldi onunla birlikte YouTube daki öğretmenlerin sayısıda yükseldi yks çalışmasını dershane ile mi yoksa YouTube+okul ile mi yürütmeliyim? Dershaneye gidip verim alamayan çok kişi duyuyorum önerilerinizi beklerim

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Eğer ki planlı çalışırsan kendin de başarırsan. Olay sende bitiyor dershaneye gidenlerin çoğu zaten yarışmak için gidiyor. İstersen sen de sadece denemelerine gidebileceğim bir dershane bulabilirsin.

no-name

80+ Silver
Dershaneye para vermek yerine günlük planını programını iyi oluştur zaten youtubedaki kaynaklar yeterli dershaneye yatıracağın parayı kaynak kitap almaya verirsen daha iyi olur bence

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Okuldaki öğretmenlerin iyiyse dershane mantıksız bence. Okuldaki öğretmenler kötüyse ben açığa geçer dershane giderdim. Tabii maddiyat önemli.

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Dershaneye 2 yıldır giden arkadaşım 700 k yaptı evde YouTube dan çalışan meslek mezunu ben 370k yaptım gerisini sen düşün

baronn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Barış kaplan
Şu anki dönemde dershane fiyatları baya yükseldi onunla birlikte YouTube daki öğretmenlerin sayısıda yükseldi yks çalışmasını dershane ile mi yoksa YouTube+okul ile mi yürütmeliyim? Dershaneye gidip verim alamayan çok kişi duyuyorum önerilerinizi beklerim
Ben gittiğimde psikolojim bozulmuştu. Hafta içi okul hafta sonu dershane... Ders çalışma konusunda iradeniz gelişmiş ise gidin eğer çok haşır neşir değilseniz gitmeyin bence.

Top Bottom