Neler Yeni

12.sınıfta dershaneye gitmek vs gitmemek

yerçileği

80+ Bronze
Teşekkürler hocam. Sayısalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okul deneme yapacakmış 32 tane ekstra almama gerek var mı?

Çok teşekkürler hocam. Fizik için fizikle barış mı vip fizik mi ya da başka bir hocadan mı dinlemeliyim. Vip fizik biraz daha iyi anlatıyor gibi fakat videoları çok uzun.
vip fizik ayt için ben beğenmiştim özcan aykında güzel anlatıyor

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123

Okul deneme yapacakmış 32 tane ekstra almama gerek var mı?

Çok teşekkürler hocam. Fizik için fizikle barış mı vip fizik mi ya da başka bir hocadan mı dinlemeliyim. Vip fizik biraz daha iyi anlatıyor gibi fakat videoları çok uzun.
özcan aykın hepsine 1000 basar para ver vip fizik izlemem

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ayt mat için tyt de bazı konuları sağlam tut.
Matematik mert hoca veya eyüp b
Fizik fizikle barış
Kimya görkem şahin
Biyoloji dr biyoloji ve biosem ama doktor tavsiyemdir
Geometri için bilmiyorum maalesef ama Kenan hocayı öneriyorlar genelde.
Bir de düzenli olarak paragraf ve problem çöz.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,692
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Arkadaşlar merhaba. Seneye 12.sınıf oluyorum sizce dershaneye gitmeli miyim? Evde ders çalışabilen biriyim fakat o da sınava yaklaştığı zaman sınavdan düşük almamak için. Okulda ders dinleyebilen birisi değilim çok çabuk dikkatim dağılıyor konuyu kaçırdım mı dersin gerisi de gelmiyor. Fakat dershaneye para verdim diye kendimi biraz zorlayabilirim diye düşünüyorum.
Aklin varsa gitme

ibrahimua

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba. Seneye 12.sınıf oluyorum sizce dershaneye gitmeli miyim? Evde ders çalışabilen biriyim fakat o da sınava yaklaştığı zaman sınavdan düşük almamak için. Okulda ders dinleyebilen birisi değilim çok çabuk dikkatim dağılıyor konuyu kaçırdım mı dersin gerisi de gelmiyor. Fakat dershaneye para verdim diye kendimi biraz zorlayabilirim diye düşünüyorum.
Okulda zaten yoruyorlar tavsiye etmem kesinlikle. Evde calısabildigşnizi söylemissiniz o halde iş sizde bitiyor. Evde düzenli calısırsanız kendiniz de basarabilirsiniz. Ha derseniz ben derece istiyorum hem dershane hem okul hem ev heryerde çalısıcam o zaman dershaneye gidersiniz.

Yasin Çınar

80+ Bronze
Okulda zaten yoruyorlar tavsiye etmem kesinlikle. Evde calısabildigşnizi söylemissiniz o halde iş sizde bitiyor. Evde düzenli calısırsanız kendiniz de basarabilirsiniz. Ha derseniz ben derece istiyorum hem dershane hem okul hem ev heryerde çalısıcam o zaman dershaneye gidersiniz.
en çok düşündüğüm konulardan birisi de o hocam. Okulda çok yoruluyorum okuldan sonra bir yere gitmeye enerjim bile kalmıyor dershaneye gidip ders dinlemek ne kadar verimli olabilir diye düşündüğüm çok oldu. Sadece haftasonları verimli olabilir diye düşünüyorum fakat o zamanda haftada 1 gün bile kendime zaman ayıramamış oluyorum. "Yok işte ben seneye günde 10 saat çalışıcam hiç ara vermeyeceğim" diyenlere de pek katılmıyorum ne kadar ders çalışmak zorunda olsak da çok da zorlamamak lazım.

Ayt mat için tyt de bazı konuları sağlam tut.
Matematik mert hoca veya eyüp b
Fizik fizikle barış
Kimya görkem şahin
Biyoloji dr biyoloji ve biosem ama doktor tavsiyemdir
Geometri için bilmiyorum maalesef ama Kenan hocayı öneriyorlar genelde.
Bir de düzenli olarak paragraf ve problem çöz.
Teşekkürler hocam

özcan aykın hepsine 1000 basar para ver vip fizik izlemem
vip fizik ayt için ben beğenmiştim özcan aykında güzel anlatıyor
özcan aykını hiç izlememiştim bakacağım teşekkürler

başka konularda sorun olursa özelden yazarsan yardımcı olurum
tamam hocam teşekkürler ilgilendiğiniz için

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yok işte ben seneye günde 10 saat çalışıcam hiç ara vermeyeceğim" diyenlere de pek katılmıyorum ne kadar ders çalışmak zorunda olsak da çok da zorlamamak lazım.
Hocam ara sıra akıl sağlığını korumak için dinlenin mola verin. Yoksa benim gibi rüyalarınıza bile musallat olur.

ibrahimua

80+ Bronze
en çok düşündüğüm konulardan birisi de o hocam. Okulda çok yoruluyorum okuldan sonra bir yere gitmeye enerjim bile kalmıyor dershaneye gidip ders dinlemek ne kadar verimli olabilir diye düşündüğüm çok oldu. Sadece haftasonları verimli olabilir diye düşünüyorum fakat o zamanda haftada 1 gün bile kendime zaman ayıramamış oluyorum. "Yok işte ben seneye günde 10 saat çalışıcam hiç ara vermeyeceğim" diyenlere de pek katılmıyorum ne kadar ders çalışmak zorunda olsak da çok da zorlamamak lazım.
Bak simdi acık söylemek gerekirse yoruluyorsan ne kendinin ne de ailenin parasını çar çur etme hatta kendine bi hedef koy konus ailenle o hedefe ulasırsan dershane parasına sana istedigin birseyi alsınlar. Ders konusunda 10 saat mevzusu sadece son zamanlarda geçerli son 3 4 ay gerçekten 10 saat bile gerekebiliuor bazen. Onun dısında verimli calısmak önemli konuları yetistirdigin sürece bir problem yok. Ben 12. Sınıftayken ve suanda da bildigim kadarıyla zorlamıyorlar fazla sınavlar konusunda falan. Aslında okul ortamı da sana calısman icin önayak oluyor. Dedigimi tekrarlıyım hersey senin elinde ve kendine vakit ayırmayı da ihmal etme. Ancak bu 1 gün den fazla da olmasın haftada cünkü sınav gerçekten ciddi bir mesele

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Seher Tekeoğlu
KPSS hazırlanan birisi olarak söylüyorum. YKS daha farklı ama benzer yönleri var. Özellikle oturup ders çalışacağının garantisini verebiliyorsan kendine en iyisi evinde sistemli bir programla çalışmak senin için en iyisi olacaktır. Doping hafıza kullanan birisi olarak ben tavsiye ederim sistemleri gayet iyi farklı anlatım yöntemleri var. Klasik bir anlatım yöntemi istiyorsan da ona göre farklı videoları var. Uzun lafın kısası tercih senin ama bu konuda kesinlikle önemli olan senin oturup ders çalışman sisteme uyman yoksa hangi program olursa olsun seni sıfırdan yüze götürmez. Ben bu arada kesinlikle youtube önermiyorum.

Top Bottom