Neler Yeni

12.sınıfta dershaneye gitmek vs gitmemek

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Piyade Tüfekleri - Av Tüfekleri
Instagram
zeynelhm
Arkadaşlar merhaba. Seneye 12.sınıf oluyorum sizce dershaneye gitmeli miyim? Evde ders çalışabilen biriyim fakat o da sınava yaklaştığı zaman sınavdan düşük almamak için. Okulda ders dinleyebilen birisi değilim çok çabuk dikkatim dağılıyor konuyu kaçırdım mı dersin gerisi de gelmiyor. Fakat dershaneye para verdim diye kendimi biraz zorlayabilirim diye düşünüyorum.
aynısı bende de oldu. ipin ucunu 1 kez kaçırırsan daha da sene sonuna kadar toparlayamazsın. dershaneye git okula git yoracak biyerden sonra bunaltacak seni.

IGkale

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ilker ilker
Arkadaşlar merhaba. Seneye 12.sınıf oluyorum sizce dershaneye gitmeli miyim? Evde ders çalışabilen biriyim fakat o da sınava yaklaştığı zaman sınavdan düşük almamak için. Okulda ders dinleyebilen birisi değilim çok çabuk dikkatim dağılıyor konuyu kaçırdım mı dersin gerisi de gelmiyor. Fakat dershaneye para verdim diye kendimi biraz zorlayabilirim diye düşünüyorum.
Ben bu sene yazılmıştım çok pişmanım. Keşke yazılmasaydım. Okulla beraber ilerletemedim ve mezuna kalıcam..

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,588
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Evde çalışabiliyorum dersen hiç para vermene gerek yok bence direk oraya vereceğin parayı kitaplara verirsin test çözersin
ancak evde ipin ucu kaçar falan dersen kendini denemek adına verebilirsin

Yasin Çınar

80+ Bronze
Ben bu sene yazılmıştım çok pişmanım. Keşke yazılmasaydım. Okulla beraber ilerletemedim ve mezuna kalıcam..
Arkadaşlarım çoğu dershaneyi zaman kaybı olarak görüyordu sizce de öyle mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

KPSS hazırlanan birisi olarak söylüyorum. YKS daha farklı ama benzer yönleri var. Özellikle oturup ders çalışacağının garantisini verebiliyorsan kendine en iyisi evinde sistemli bir programla çalışmak senin için en iyisi olacaktır. Doping hafıza kullanan birisi olarak ben tavsiye ederim sistemleri gayet iyi farklı anlatım yöntemleri var. Klasik bir anlatım yöntemi istiyorsan da ona göre farklı videoları var. Uzun lafın kısası tercih senin ama bu konuda kesinlikle önemli olan senin oturup ders çalışman sisteme uyman yoksa hangi program olursa olsun seni sıfırdan yüze götürmez. Ben bu arada kesinlikle youtube önermiyorum.
Benimde doping hafıza kullanan arkadaşlarım var memnunlar gibi. Denemelerdede genelde okulda ilk 10 da oluyorlar. Tabi ki disiplinli çalışıyorlar ve okulun yarısının derslere çalışmadığı için ilk 10 da oluyorlar. Sakıncası yoksa Youtube'u neden tavsiye etmediğinizi öğrenebilir miyim?

Top Bottom