Neler Yeni

12 Yaşında ki çocuğa alınacak eğitici hediyeler neler olabilir?

Techno08

80+ Gold
Arkadaşlar merhabalar kardeşime karne hediyesi almayı düşünüyorum ben normalde aliexpressten RC araba alacaktım ama babam daha eğitici bir şeyler al dedi bende o yüzden sormak istedim eğitici oyuncaklar falan varmış ama tam bilmiyorum yardımcı olacak var mıdır acaba bütçeyi bilmiyorum ürüne göre değerlendireceğim

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,762
İsim
Emir
eğitici oyuncak ne hocam.Bence bu yaşlarda hobi edinirse çok güzel olur.Nasıl birisi olduğunu veya nelerden hoşlandıgını az çok söyler msniz.Belki benim aklıma bir şey gelmez başkalarının aklına gelebilir

kdrk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kadir
Steam
kdRookie
Arkadaşlar merhabalar kardeşime karne hediyesi almayı düşünüyorum ben normalde aliexpressten RC araba alacaktım ama babam daha eğitici bir şeyler al dedi bende o yüzden sormak istedim eğitici oyuncaklar falan varmış ama tam bilmiyorum yardımcı olacak var mıdır acaba bütçeyi bilmiyorum ürüne göre değerlendireceğim
Lego markalı oyuncuklar var yaşa göre onlara bakabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
furkan
12 yaşındaki bir çocuğa eğitici bir oyuncak mı neden ? çocuk zeka geriliği mi yaşıyor bence ona ilgi alanlarını hobilerini şu an elinde olsa en mutlu olacağı şeyi filan sorun 12 yaşındaki bir çocuğa hedef kitlesi 0-6 yaş olan okul öncesi ve sonrası eğitim amaçlı bir oyuncağı 12 yaşında bir çocuğa almak bence çok saçma sonuçta 2 3 sene sonra ergenliğe giricek bir çocuğa da şekil delik eşleştirme falan alırsan çocuğun zekasına hakaret olur bence

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
umut şahin
ardunio gibi veya robotik kodlamaya teşviken ürünelr olabilir

Oriencc

80+ Bronze
yazılım kursuna gönderin yıllar sonra size dua etsin :)

Techno08

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğitici oyuncak ne hocam.Bence bu yaşlarda hobi edinirse çok güzel olur.Nasıl birisi olduğunu veya nelerden hoşlandıgını az çok söyler msniz.Belki benim aklıma bir şey gelmez başkalarının aklına gelebilir

Müzikle ve halk oyunları dansıyla ilgileniyor hocam kurslara gidiyor, ya aslında lego ve genel olarak arabalardan çok hoşlanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mortal kombat 1 ,şaka bi yana ailecek oynanıcak güzel kutu oyunları olabilir

Monopoly falan var ama sıkılıyor bir yerden sonra, playstation'da var evde ama bir yerden sonra sıkılıyor

12 yaşındaki bir çocuğa eğitici bir oyuncak mı neden ? çocuk zeka geriliği mi yaşıyor bence ona ilgi alanlarını hobilerini şu an elinde olsa en mutlu olacağı şeyi filan sorun 12 yaşındaki bir çocuğa hedef kitlesi 0-6 yaş olan okul öncesi ve sonrası eğitim amaçlı bir oyuncağı 12 yaşında bir çocuğa almak bence çok saçma sonuçta 2 3 sene sonra ergenliğe giricek bir çocuğa da şekil delik eşleştirme falan alırsan çocuğun zekasına hakaret olur bence

Bende öyle düşünüyorum ama işte bilmiyorum genel olarak böyle zekayı daha da geliştiren oyuncaklar falan varmış bilgim yok, arabaları çok seviyor hobileri de var bu yüzden en azından karne hediyesi olarak RC araba düşünüyorum ama kararda veremedim açıkçası

yazılım kursuna gönderin yıllar sonra size dua etsin :)

Artvindeyiz hocam burada ne arar yazılım kursu 😀, halk oyunları ve hentbol kursuna falan gidiyor müzikle de ilgileniyor onu kaldırmayabilir 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom